Mercedes C450 AMG este modificat de Brabus (foto)

Brabus a introdus noul său program de tuning pentru Mercedes C450 Amg 4matic.

132321

Acesta este conferit pentru a aduce proprietarilor o experienţă de condus mai placută. Programul de tuning se numeşte PowerXtra B30-410 şi oferă o creştere semnificativă de putere pentru motorul V6 biturbo, care după modificare dezvoltă 405 cai putere şi un moment de 570 de Nm, o creştere de 43 cp şi 50 Nm. Maşina sprintează de la 0 la 100 km pe oră in 4,6 secunde şi continue să accelereze pîna la viteza de 280 de kilmetri pe oră.

Cei care doresc să schimbe şi infăţişarea maşinii pot opta pentru un chit aerodinamic care constă dintr-un spoiler pentru bara faţă, un difuzor pentru bara spate şi un eleron din fibră de carbon pe portbagaj. Maşina poate fi echipată cu jante la 19 inch din aliaj şi un sistem de evacuare din oţel inoxidabil cu patru ieşiri şi cu valve controlate electronic pentru ai oferi un sunet mai plăcut eşapamentului.

Vorbind de interior Brabus oferă o varietate largă de opţiuni, inclusiv tapiţerie din piele premium şi alcantara, precum şi elemente din carbon şi lemn. Clienţii pot comanda pedale din aluminiu, covoraşe speciale şi praguri iluminate cu logo-ul Brabus.

mercedes-c-450-4matic-by-brabus1 mercedes-c-450-4matic-by-brabus 000 3131 daadsd dafaf affa afaga adadda agagdad

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/