(video) Descoperire senzațională! Mulți șoferi din Moldova parchează pe trotuare deoarece nu știu că o pot face pe carosabile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În inima orașului Chișinău adesea se poate vedea cum se desfășoară un spectacol ciudat al indiferenței rutiere. Șoferi cu un apetit aparte pentru aventura parcărilor ocupă spațiile pietonale, ignorând cu nonșalanță faptul că există alternative legitime chiar sub nas.

Printr-o lipsă aparentă de cunoștințe ale RCR sau printr-un act de ignoranță voită, mulți conducători auto aleg să transforme orice porțiune de teren în propria parcare privată. Neputința pietonilor și deranjul creat devin un preț mic plătit pentru comoditatea personală a șoferului.

Un reportaj realizat de un promotor al trotuarelor libere demonstrează că foarte mulți șoferi parchează pe aceste spații deoarece… nu știu că o pot face pe carosabile! Mai mult, unii consideră că trotuarul este doar spațiul lăsat de mașină după ce a fost parcată pe trotuar! Nu ar fi necesar oare de introdus examinarea teoretică periodică pentru astfel de persoane?

Vezi și:

Cmentariile sunt închise