Motoland va fi la AutoFest la Castel MIMI cu cea mai nouă tehnică motorizată

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Articol de: Motoland

Motoland, liderul multi-brand exclusiv pe piața de motociclete și quad-uri din Republica Moldova, va fi la AutoFest la Castel MIMI! Această companie este un reprezentant al întregii linii de produse BRP (Bombardier Recreational Products), este singurul dealer autorizat al Yamaha Motor şi reprezintă echipamente ale unor mărci de top precum Honda, KTM, GasGas, Beta Motor și multe altele.

Băieții de la Motoland au în arsenalul lor un serviciu profesional de întreținere, modernizare, tuning și reparație a echipamentelor, precum și o bază de date puternică și extinsă de piese de schimb. Compania a deschis anul acesta un nou showroom cu două etaje pe str. Pietrăriei 3A în care nu există doar tehnică motorizată, ci şi un impresionant salon de echipamente şi accesorii. Apropo, Motoland mai are două birouri în Cahul şi Bălţi.

La AutoFest la Castel MIMI, la standul Motoland, vor fi prezentate în exclusivitate cele mai noi vehicule de la mărci precum BRP, Honda, Yamaha, KTM. Toate acestea nu vor putea fi doar privite de la distanță, ci şi probate pe loc sau inspectate mai atent.

După ce veţi trece pe la standul Motoland, nu numai că veți fi plin de spirit, ci și veți dori să deveniți parte din universul Motoland, devenind proprietarul unui echipament de înaltă calitate și fiabil fără compromisuri.

Motoland – alege-ți propria cale!

P.

Programul evenimentului AutoFest la Castel MIMI! Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata