(video) Accidentul din Durleşti de pe strada Dimo. O cameră de supraveghere dezvăluie cauza producerii acestuia

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La adresa redacţiei noastre a fost expediată o scurtă secvenţă video care arată circumstanțele producerii accidentului de ieri de pe strada Nicolae Dimo din oraşul Durleşti. După cum au declarat şi câţiva martori pe reţele de socializare, accidentul s-a întâmplat în primul din cauza vitezei, ceea ce şi demonstrează imaginile de mai jos.

Şoferul de 29 de ani de la volanul Mercedes-ului a accelerat foarte mult pe secţiunea dreaptă care urmează după sensul giratoriu din preajma Centrului Medicilor De Familie (Policlinica nr.1) şi chiar înainte de o curbă a efectuat o depăşire. Viteza necorespunzătoare în combinaţie cu subvirarea l-au făcut pe acest conducător auto să iasă puţin din banda sa pe contrasens, iar dat fiind faptul că în această curbă nu există un câmp vizual perfect (nu se vede cine vine în întâmpinare până la un anumit moment), cei doi participanți la trafic s-au întâlnit brusc fără a avea un timp de reacţie şi manevră.

Respectiv, se mai confirmă o declaraţie a martorilor, precum că Mercedes-ul a intrat în TIR, colţ în colţ, iar după aceasta a derapat câţiva zeci de metri. Între timp, am mai reuşit să aflăm că în autoturism se mai afla un pasager, o doamnă care s-a ales cu câteva răni ușoare și o stare de șoc. De cealaltă parte, şoferul rămâne internat într-o stare gravă deoarece impactul a avut loc anume cu partea stângă frontală a maşinii. Şi camionagiul fusese într-o stare de şoc.

Iată şi un filmuleţ prin care se poate aprecia distanţa enormă şi locul unde s-a oprit Mercedes-ul:

VIDEO: facebook.com/anna.munteanu79

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata