(video) Grav accident în Durlești! Un Mercedes-Benz s-a ciocnit frontal cu un TIR

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Imagini din momentul producerii accidentului:


Un accident îngrozitor s-a produs în această după amiază pe strada Nicolae Dimo din orașul Durlești din suburbia Chișinăului. Într-un contact dur a intrat un TIR înmatriculat în România cu un sedan Mercedes-Benz, iar șoferul din autoturism nu l-a putut părăsi singur, fiind ajutat de localnici până la sosirea salvatorilor.

Traficul și transportul public a fost dat peste cap timp de câteva ore, iar unii conducători auto au putut înainta doar dacă au selectat drumuri alternative adiacente neasfaltate.

VIDEO: deschide.md

Conform informațiilor oficiale care ne-au fost oferite de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, accidentul a fost înregistrat printr-un apel la 112 la ora 14:47. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit un autocamion Volvo care era condus de un șofer de 52 de ani, dar și un Mercedes-Benz care era controlat de un tânăr de 29 de ani. Doar ultimul a avut de suferit careva traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Deocamdată este dificil de apreciat motivul pentru care cele două autovehicule au fost implicate în coliziune sau cine și ce a încălcat.

Un martor afirmă că viteza excesivă a fost cauza producerii accidentului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi și:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata