N’blue 4 Season a câştigat testul de anvelope All-Season organizat de clubul auto german ADAC

Articol de: 4roti.md

Nexen Tire, lider global în producţia de anvelope, a anunțat că modelul N’blue 4 Season (175/65R14T), a ocupat prima poziție într-un test de anvelope All-Season, realizat de ADAC, unul dintre cele mai mari cluburi de automobile din Europa.

În contextul cererii crescânde de anvelope pentru toate sezoanele, N’blue 4 Season și-a dovedit superioritatea, având cel mai bun rezultat printre 11 modele participante, produse de diverse companii. N’blue 4 Season a demonstrat o performanță sigură pe suprafeţe umede și înghețate, precum și la capitolul – eficiența consumului de combustibil.

Vezi şi: Roadstone/Nexen Tire a primit o evaluare „Foarte Recomandabilă” de la testul Autobild

Anvelopele au depășit ceilalți concurenți în ceea ce privește performanța pe suprafețe înghețate, demonstrând rezultate excepționale şi în viraje pe această suprafaţă. N’blue 4 Season a prezentat, de asemenea, rezultate remarcabile în ceea ce privește frânarea pe suprafaţă umedă.

“Având în vedere importanța din ce în ce mai mare a pieței de anvelope all-season, suntem extrem de mândri de rezultatele testului ADAC pentru anvelope, deoarece validează eforturile Nexen Tire de a furniza anvelope performante. Anvelopele noastre au fost recunoscute pe piața europeană pentru excelența lor și vom continua să consolidăm în continuare competitivitatea produselor noastre în regiune și în întreaga lume”, a declarat Travis Kang, CEO al Nexen Tire.

ADAC a testat 11 anvelope all-season moderne, de dimensiuni 175/65R14T, într-o varietate de teste de performanță pe suprafețe umede, uscate și cu zăpadă. În plus a efectuat evaluări detaliate cu privire la diverși factori, cum ar fi: uzura, zgomotul și consumul de combustibil.

N’blue 4 Season a obținut un rating Satisfăcător în cadrul testelor, în care anvelopele nu au fost comparate doar cu altele all-season, ci și cu anvelope de vară și de iarnă specializate.

Vezi şi: Anvelopa Roadstone/Nexen Tire care a fost desemnată „Cea mai bună dintre cele mai bune” de Auto Magazine

Amintim că Nexen Tire oferă în prezent anvelope de clasă mondială unui număr de producători auto de frunte, printre care Porsche, FCA, Volkswagen, GM și Hyundai Kia Motors. Anvelopele Nexen Tire sunt montate standard pe mai multe modele de maşini care ies din uzinele acestor constructori.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/