No comment: Șoferul bașcanului Găgăuziei, lăsat fără permis, s-a deplasat azi oricum spre Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

IGP a anunțat în această după amiază că polițiștii din UTA Găgăuzia au oprit în Comrat șoferul unei mașini marca Skoda. Aceasta a fost imortalizată de opt ori de către camerele de supraveghere ale traficului, depășind limitele de viteză.

Șoferul a fost penalizat conform legii, iar numărul de puncte de penalizare depășit l-a lăsat fără permisul de conducere românesc.

În ciuda suspendării dreptului de conducere, șoferul s-ar fi deplasat oricum cu aceeași Skoda spre Chișinău.
FOTO: pulsmedia.md

Și ce să vezi! Pulsmedia.md scrie că în ciuda suspendării dreptului de conducere, Vitalie Aramă s-ar fi deplasat oricum cu aceeași Skoda spre Chișinău. Cu mașina a venit Evghenia Guțul la o nouă ședință de judecată la Judecătoria Chișinău.

În capitală a fost identificată aceeași mașină. După ce oamenii legii au stabilit că la volan se află o persoană cu dreptul suspendat de a conduce (curios este dacă ar fi avut și un permis moldovenesc), automobilul a fost ridicat și dus la parcarea de lângă Trușeni. Despre o pedeapsă pentru proaspăta încălcare nu există informații deocamdată.

Incredibil respect față de lege! Să fi fost impus de șefă să o încalce, ori decizia s-a luat de bună voie?

Momentul în care Vitalie Aramă, șoferul vitezoman al bașcanului Eugenia Guțul, este tras pe dreapta la Comrat de către angajații Direcției de Poliției a UTA Găgăuzia și lăsat fără permisul de conducere.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise