(foto/video) Mașină rară din Moldova, surprinsă într-un port din SUA. Cum a ajuns acolo

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un moldovean stabilit în SUA şi-a importat de acasă un BMW E31. Automobilul produs în 1991 a fost surprins în portul din Baltimore, încă purtând plăcuţele noastre de înmatriculare.

Proprietarul actual cu siguranţă a beneficiat şi de legea locală care permite importul maşinilor mai vechi de 25 de ani şi înregistrarea acestora pentru uz pe drumurile publice.

Acum câţiva ani, acest BMW 850 Ci era de vânzare pe cel mai popular portal de anunţuri din ţară. Am scris şi noi despre el într-un articol, iar ultimul anunţ a fost eliminat în ultimele zile ale lui 2019. Ultimul preţ afişat a fost de 30.000 de euro, deşi anterior fusese mai scump.

Acest model a fost produs în perioada anilor 1991-1994, iar sub capotă este instalat un agregat V12, natural aspirat şi de 5.0 litri volum, care generează 300 CP şi 450 Nm de cuplu. Tracţiunea maşinii este pe puntea din spate, iar cutia de viteze este mecanică în şase trepte.

De asemenea, în ultimul anunţ se menționase că a trecut printr-un proces complet de restaurare. Caroseria i-a fost vopsită cu aceleași materiale pe care le folosea BMW în fabrică, după care acoperită cu un strat de sticlă lichidă. Interiorul îi este cusut în piele şi Alcantara, chiar şi pe podea. Motorul a fost reparat capital şi a parcurs 50.000 de km după asta. Toate cauciucurile de la uşi, alături de parbriz, au fost schimbate cu unele noi, printre multe alte lucrări.

@autoblog.md

Prezentare BMW 850i. Acest exemplar din 1991 a fost restaurat în Moldova și vândut în SUA. Mașina rulează încă pe plăcuțele moldovenești #bmw #bmw850i #moldova🇲🇩 #invatapetiktok #autoblogmd

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Iată o galerie foto extinsă cu acest exemplar minunat:
(foto smotraclub)

Cmentariile sunt închise