Unde-s mulţi puterea creşte. Iată noua echipă care va prezenta emisiunea Top Gear

Producătorii renumitului show auto Top Gear au făcut publice numele noilor prezentatori ai emisiunii. Alături de Chris Evans, Matt LeBlanc şi Stig, vor mai fi prezente pe micile ecrane alte patru persoane, scrie pe site-ul oficial.

(video) Matt LeBlanc va fi unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear

tg_-line-up_maincloser_af1_новый размер

Primul reprezentant din noua componenţă este Eddie Jordan (bărbatul cu ochelari de lângă Stig). Irlandezul în vârstă de 67 de ani lucra anterior la BBC în calitate de expert a Formula-1. Mai mult, acesta avea propria echipă în competiţia sportivă,  în anii ’90 – Jordan Grand Prix – acolo participând piloţi renumiţi ca Michael Schumacher, Damon Hill şi alţii.

“Noua” emisiune va fi condusă şi de pilotul Sabine Schmitz. Nemţoaica de 46 de ani a participat în nenumărate curse, printre care şi cea de 24 de ore de la Nurburgring. Schmitz s-a mai filmat în sezonul 5 al emisiunii, atunci când a condus un Ford Transit pe circuitul de la Nurburgring.

Alţi doi prezentatori au devenit Chris Harris (al treilea din dreapta) şi Rory Reid (primul din stânga). Primul a lucrat la câteva portaluri automobilistice, printre care Evo şi Autocar, şi a realizat materiale pentru canalul Youtube – Drive. Reid este editorul şef al publicaţiei Recombu şi mai prezintă show-ul Gadget Geeks la postul de televiziune Sky 1.

Amintim că BBC a renunţat la foştii prezentatori Top Gear în primăvara anului 2015. Decizia a fost luată în urma unui conflict dintre Jeremy Clarkson şi unul dintre producătorii emisiunii.

Primul episod al show-ul în format nou este planificat să apară pe ecrane în luna mai a acestui an. La rândul lor, fosta echipă Top Gear lucrează la un nou produs de televiziune care va fi difuzat de Amazon.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/