(video) Matt LeBlanc va fi unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear

0

A fost dezvăluit numele noului prezentator al emisiunii Top Gear. Alături de Chris Evans, show-ul va fi moderat de celebrul actor american, cunoscut de majoritatea dintre voi pentru rolul său principal din serialul “Prietenii”, Matt LeBlanc.

779_0_0_c-863_1024x512

“Ca pentru oricare fan al automobilismului şi al emisiunii Top Gear, este o onoare să particip în crearea unui nou capitol din acest show legendar”, a comentat LeBlanc când a auzit vestea.

52e0fb0707ae810789e98775c1eabdd351fab9ef

Actorul american de nenumărate ori a participat în filmările emisiunii Top Gear. El este şi cel mai rapid printre oaspeţii emisiunii care au gonit cu un automobil de buget. Matt a parcurs circuitul improvizat timp de 1:42:1. De asemenea, proaspătul prezentator a participat la crearea ediţiei speciale Top Gear: The Races.

Amintim că BBC a renunţat la foştii prezentatori Top Gear în primăvara anului 2015. Decizia a fost luată în urma unui conflict dintre Jeremy Clarkson şi unul dintre producătorii emisiunii.

Primul episod al show-ul în format nou este planificat să apară pe ecrane în luna mai a acestui an. La rândul lor, fosta echipă Top Gear lucrează la un nou produs de televiziune care va fi difuzat de Amazon.

topgear-thumbnail

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/