(video) Matt LeBlanc va fi unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear

A fost dezvăluit numele noului prezentator al emisiunii Top Gear. Alături de Chris Evans, show-ul va fi moderat de celebrul actor american, cunoscut de majoritatea dintre voi pentru rolul său principal din serialul “Prietenii”, Matt LeBlanc.

779_0_0_c-863_1024x512

“Ca pentru oricare fan al automobilismului şi al emisiunii Top Gear, este o onoare să particip în crearea unui nou capitol din acest show legendar”, a comentat LeBlanc când a auzit vestea.

52e0fb0707ae810789e98775c1eabdd351fab9ef

Actorul american de nenumărate ori a participat în filmările emisiunii Top Gear. El este şi cel mai rapid printre oaspeţii emisiunii care au gonit cu un automobil de buget. Matt a parcurs circuitul improvizat timp de 1:42:1. De asemenea, proaspătul prezentator a participat la crearea ediţiei speciale Top Gear: The Races.

Amintim că BBC a renunţat la foştii prezentatori Top Gear în primăvara anului 2015. Decizia a fost luată în urma unui conflict dintre Jeremy Clarkson şi unul dintre producătorii emisiunii.

Primul episod al show-ul în format nou este planificat să apară pe ecrane în luna mai a acestui an. La rândul lor, fosta echipă Top Gear lucrează la un nou produs de televiziune care va fi difuzat de Amazon.

topgear-thumbnail

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/