Noua generaţie Ford F-150 – premieră peste o săptămână

Ford F-150 – unul dintre cele mai vândute autovehicule din lume, cel mai bine vândut pickup din America şi cel mai vândut model de maşină de serie în SUA – se pregăteşte pentru debut într-o nouă generaţie! Da, da, premiera îi este programată deja pentru săptămâna viitoare!

Primul teaser care însoţeşte data prezentării – 25 iunie – scoate în evidenţă forma originală a luminilor de zi pe care le va primi. Aceasta va fi şi semnătura luminoasă specifică modelului, care îl va ajuta să fie recunoscut instant în trafic.

De ce să fie mai uşor de recunoscut? Asta pentru că în mare măsură înfăţişarea-i exterioară nu se va schimba prea mult. Pickup-ul se va alege cu un facelift profund, mai degrabă decât cu un corp desenat complet de la zero.

Însă iată în habitaclu sunt aşteptate transformări mai simţitoare. Maşinile în echipare mai scumpă se vor alege cu un monitor central şi vertical al sistemului multimedia, în stilul celui găsit pe electromobilul Mustang Mach-E, în timp ce un panou de bord digital ar putea fi o dotare standard.

Sub capotă se așteaptă motoare cu şase şi opt cilindri modernizate, pentru prima dată o unitate de propulsie hibridă, dar şi una complet electrică.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

https://autoblog.md/video-impresionant-vezi-cum-prototipul-unui-ford-f-150-electric-de-unul-singur-tracteaza-peste-453-de-tone/

Cmentariile sunt închise