Noul Peugeot 3008 facelift a fost deconspirat! Primele imagini

Cea de-a doua generație a modelului Peugeot 3008, disponibilă de cumpărat şi în Moldova, a început să fie produsă în 2016. Şi iată că deja trec patru ani de existenţă pe piaţă, motiv pentru care în mod tradiţional este aşteptat şi pregătit un facelift.

În timp ce detaliile sunt păstrate în secret deocamdată de producător, primele imagini cu acest crossover actualizat au apărut deja în rețeaua globală.

Fotografiile publicate pe Forum-Peugeot ne arată că maşina va primi o nouă faţă. Peugeot 3008 facelift va impresiona cu un look în stilul ultimelor modele din gamă, cu noi faruri LED, lumini de zi verticale combinate cu indicatoarele de direcţie, o grilă de radiator reproiectată şi proeminentă, dar şi o altă bară de protecţie.

Spatele maşinii nu include modificări atât de sesizabile ca în faţă. Doar stopurile vor fi uşor actualizate, împreună cu bara de protecţie.

În habitaclu, principala noutate va fi un nou monitor central şi tactil al sistemului multimedia, crescut în dimensiuni, în timp ce zona levierului cutiei de viteze a fost uşor reformatată pentru instalarea unui controller rotativ, fie acesta pentru controlul sistemului de tracţiune integrală, ori pentru comutarea mai intuitivă a modurilor de rulare.

Se presupune că gama de motoare pentru piaţa europeană va rămâne aceeași, fiind compusă din benzinare de 1.2 (130 CP) și 1.6 litri (180 CP), precum și diesel-uri de 1.5 (130 CP) și 2.0 litri (180 CP). Modelul mai are şi o unitate de propulsie hibridă, disponibilă în două versiuni, care au la bază motorul pe benzină de 1.6 litri şi cu patru cilindri: 180 sau 200 CP.

Debutul lui Peugeot 3008 facelift este aşteptat mai târziu în acest an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/