(video) Două tinere din Moldova, stabilite în China, au parcurs în jur de 2000 km ca să voteze! “Vreau un viitor prosper pentru ţară”

Două tinere din Republica Moldova, Gabriela Cojocaru și Elena Jitaru, care sunt stabilite în China de mai mulți ani, au decis să participe la alegerile prezidențiale care se desfăşoară astăzi.

Și pentru că orașul în care locuiesc, Chongqing, se află la aproape 2.000 de kilometri de Ambasada Republicii Moldova din Beijing, tinerele au mers cu mașina spre secția de votare.

“Am parcurs un drum de 2.000 de kilometri până în Beijing, unde se află Ambasada Republicii Moldova. Am 25 de ani și este pentru prima dată când voi vota. Simt că trebuie să fac acest lucru și o voi face și a doua oară dacă va fi nevoie. Vreau un viitor prosper pentru Republica Moldova. Îmi doresc ca Moldova să nu mai stea îngenuncheată și să se ridice, pentru că avem un neam și o cultură de invidiat.

Astăzi mergem la vot pentru că, indiferent de distanță sau de vremea de afară, nouă ne pasă. Viitorul este în mâinile noastre. Vă îndemnăm și pe voi să mergeți la vot,” a spus Gabriela în filmulețul postat pe internet.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/