Noul Renault Captur: Primele imagini

Renault se pregăteşte de lansarea noii generaţii Captur. Maşina a fost prezentată deja într-o locaţie necunoscută cu uşile închise, iar în scurt timp urmează să aflăm toate detaliile oficiale când va avea loc premiera mondială.

Până atunci, iată primele detalii şi imagini cu acest crossover.

Întreprinderea comună Dongfeng Renault se pregătește, de asemenea, pentru producția locală a modelului, astfel încât nişte informaţii oficiale le aflăm pentru prima dată de la autorităţile chineze de certificare a autovehiculelor, cele care au şi “vărsat” totul în spaţiul online.

Aşadar, noul Captur are la bază noua generaţie a hatchback-ului Renault Clio. Dar dacă, în cazul compactei designerii au păstrat proporțiile și forma generală a corpului, noul crossover s-a distanțat mai puternic de predecesorul său. Și în plus, a crescut considerabil.

Potrivit autorităţilor chineze, lungimea modelului a crescut de la 4.122 la 4.263 mm, lățimea de la 1.778 la 1.797 mm, iar înălțimea de la 1.566 la 1.593 mm. Ampatamentul este, de asemenea, mărit de la 2.606 la 2.638 mm.

Pe piaţa chineză modelul va fi lansat cu un motor turbo pe benzină de 1.3 litri, care este deja instalat pe actualul Captur și a apărut recent pe Arkana. La alegere vor fi puse la dispoziţie versiuni cu 133 şi 159 de CP. Pe de altă parte, în Europa se aşteaptă şi alte agregate, inclusiv diesel şi o unitate de propulsie hibridă. Sistemul de tracţiune va rămâne în continuare pe puntea din faţă.

Premiera mondială a noului Renault Captur este așteptată deja în această vară.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/