#Nu e glumă! Un şofer s-a răsturnat cu maşina în apropiere de cimitirul „Sfîntul Lazăr” şi a scăpat teafăr

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie (ziua păcălelilor şi farselor), însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica mai multe articole, dacă nu toate, cu hashtagul special #Nu e glumă, pentru că faptele şi evenimentele descrise sunt o realitate, adevărate!

Un şofer din Chişinău şi-a văzut moartea cu ochii după ce s-a răsturnat în apropiere de cimitirul „Sfîntul Lazăr”, însă a scăpat perfect teafăr. S-a întâmplat la ora mesei, în intersecția străzilor Doina şi Vasile Badiu, după contactul cu un Mercedes-Benz.

Şoferul vinovat riscă tradiționala amendă de până la 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata