(foto) Şi-a încercat norocul de Crăciun? Încă un tânăr cu BMW cu ţigări ascunse, reţinut în vama Sculeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de frontieră au dejucat planurile unui alt conațional de a transporta ilegal țigări în România. Tentativa a avut loc în această noapte în punctul de trecere a frontierei Sculeni. 

Amintim că înainte de Revelion a fost înregistrată o situaţie asemănătoare şi nu se exclude că aceste cazuri au o legătură pentru că curierii au dublă cetăţenie, iar automobilele sunt SUV-uri marca BMW.

Din informațiile disponibile aflăm că la puțin după miezul nopții, la pista de control pe sensul de ieșire din Republica Moldova, s-a prezentat un tânăr de 29 de ani la volanul unui BMW X6. Șoferul este domiciliat în municipiul Chișinău și are și cetățenia României. 

În baza informațiilor acumulate de ofițerii de investigații ai Direcţiei investigații speciale a IGPF, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar asupra automobilului, persoanelor și bagajelor acestora. A fost implicată și echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni, în componență cu patrupedul Cash. 

În rezultat, camuflate în puntea din spate a automobilului, au fost depistate 87.100 de țigarete de marcă Kult Slims cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Pe cazul dat continuă cercetările în comun cu echipa specializată a Serviciului Vamal.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/