(foto) Premieră: Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Land Rover anunţă noul Discovery Metropolitan Edition, care devine noua versiune de top a modelului. Este făcut pe baza specificației şi echipării R-Dynamic HSE cu toate dotările incluse în aceasta, poate avea până la şapte locuri pentru pasageri şi costă în ţara noastră de la 90.000 de euro!

Caracteristici cheie:

  • În nuanţa Bright Atlas îi este finisată grila de radiator şi denumirea Discovery de pe capotă. În Hakuba Silver sunt finisate aplicaţiile de pe barele de protecţie. Acoperişul îi este standard negru lucios.
  • Vine cu jante din aliaj de 22 inci, cu finisaj Gloss Grey; etriere de frână negre; geamuri fumurii şi un acoperiş panoramic cu trapă glisantă.
  • Standard mai dispune de: head-up display, volan încălzit, încărcător wireless pentru telefoane, compartiment răcit sub cotiera centrală, climatizare automată pe patru zone, trim decorativ Titanium Mesh, etc.
  • Este disponibil de specificat un sistem de purificare a aerului în cabină cu filtru de particule PM2.5.
  • Sub capotă poate avea fie benzinarul P360 Ingenium, fie dieselul D300, care e certificat RDE2 şi corespunde normelor de poluare Euro 6d-Final-compliant. În plus, ambele propulsoare sunt asistate de tehnologia mild hybrid de 48V.
  • SUV-ul are o capacitate de tractare de 3.500 kg, cea mai bună din clasă. Cu Advanced Tow Assist se elimină stresul suportat în timpul manevrelor de mişcare cu spatele, având şi remorca ataşată.

Lista completă a dotărilor cheie:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/