(foto) Limuzina lui Donald Trump poate fi acum a ta

Pe platforma Exchange and Mart a apărut un anunţ de vânzare a limuzinei care a aparţinut cândva actualului preşedinte al SUA Donald Trump. Maşina este o comandă specială şi a fost făcută de Cadillac în 1988.

Actualul proprietar dă asigurări că a cumpărat limuzina acum 10 ani, iar până la el aceasta a fost folosită de alte trei persoane. Cât timp şi câţi kilometri a parcurs cu ea Donald Trump, nu se menţionează nicăieri.

Vezi şi: (foto/video) Garajul de milioane a proaspătului preşedinte american Donald Trump

Se cunoaşte că acest Cadillac a fost pregătit conform doleanțelor lui Trump. Iniţial se dorea lansarea unei serii limitate la 50 de exemplare a modelului, însă până la urmă s-au construit doar două.

Vezi: (video) Ştiai asta? Iată câţi bani se cheltuiesc şi cum este transportat preşedintele Americii

În habitaclu se poate găsi un mini bar şi un televizor cu un videomagnetofon. Cele două bachete pe care pot sta comod patru pasageri sunt instalate una în faţa alteia. Pe acestea din urmă au fost cusute cu fire aurii nişte steme cu inscripţia Cadillac Trump.

În total automobilul cu motor de 5.0 litri a parcurs 72.500 de kilometri şi acum îşi caută un nou stăpân în schimbul a 50.000 de lire sterline.

Citeşte istoria acestei maşini, în detalii, aici: (foto) În anii ’80, Cadillac a construit în cinstea lui Donald Trump două limuzine exclusive

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/