(video) Un bărbat din Soroca a încercat să mituiască un echipaj INSP. Le-a lăsat o sumă în lei, dar şi în valută

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al raionului Soroca, a încercat să mituiască un echipaj INSP după ce a fost prins beat la volan. Fiind supus testării, s-a demonstrat că avea o concentrație de 1.25 mg/l de alcool în aerul expirat.

Prin urmare, în încercarea de a-i determina pe oamenii legii să nu documenteze încălcarea, bărbatul a lăsat 100 de euro și alţi 300 de lei pe bancheta din față a automobilului de serviciu.

În procesul de documentare, polițiștii au mai constatat că tipul avea permisul de conducere anulat de către instanța de judecată în luna februarie, după ce în octombrie 2021 a fost de asemenea depistat beat la volanul unui autovehicul.

Mașina în care se afla acum a fost transportată la parcarea specială, iar la fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Fălești pentru documentarea cazului.

Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat, fiind privat de dreptul de a conduce mijloace de transport, dar și pentru corupere activă.

În acest context, autoritățile de resort îndeamnă cetățenii să fie prudenții și să nu conducă în cazul în care au consumat alcool.

Cmentariile sunt închise