(video) Un tânăr moldovean și-a creat în al său BMW X5 spații speciale pentru a transporta țigări de contrabandă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Angajații Poliției de Frontieră au depistat în fluxul de călători din punctul de trecere Sculeni un tânăr moldovean care și-a creat spații speciale în mașină pentru a transporta țigări de contrabandă.

Depistarea ilegalității a fost posibilă ca urmare a valorificării unei informații operative.

În data de 29 decembrie curent, pentru autorizarea ieșirii din țară s-a apropiat la pista de control un automobil de model BMW X5. Acesta era condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 30 de ani, cu viza de domiciliu la Ungheni.

Acționând în baza unor informații operative, obținute de colegii din cadrul Secției Speciale de Investigații a Direcției regionale Vest, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar asupra automobilului.

A fost implicată și echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni. Din start, patrupedul de serviciu Cash a dat semnalul privind prezența țigărilor în mașină.

În rezultat, camuflate în spații special amenajate, în interiorul mijlocului de transport au fost depistate 17.820 de țigarete de diferite mărci comerciale. Lotul a fost ridicat, iar mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul Sectorului până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/