(foto) O biciclistă a fost lovită aseară mortal pe timp de ploaie de o șoferiță. Angajata IGPF s-a răsturnat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Șoferița de 38 de ani a fost reținută şi plasată în arest preventiv după cele întâmplate. Femeia care şi-a pierdut viaţa avea 54 de ani. Cazul se află în gestiunea Procuraturii Raionului Briceni.


IGP a anunţat aseară târziu că stabileşte circumstanțele producerii unui accident rutier grav în jurul orei 19:45, la ieșirea din orașul Briceni. Preliminar la fața locului s-a stabilit că o șoferiță aflată la volanul unei Skoda, din cauza ploii dense și a vizibilității reduse, a lovit o biciclistă.

În urma impactului, femeia de pe bicicletă a decedat pe loc. Aceasta nu purta vestimentație cu elemente reflectorizante. Până când, potrivit IGP, colegii lucrează la fața locului pentru identificarea femeii tamponate și stabilirea tuturor circumstanțelor, au ieşit la iveală noi informații despre caz.

Pulsmedia.md a indicat aseară, la scurt timp după anunţul IGP, că şoferiţa ar fi o angajată a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din cadrul MAI. Contactată pentru o reacţie, ofiţerul de presă al IGPF, Raisa Noviţchi, ne-a confirmat faptul că la volanul mașinii era o angajată a Poliției de Frontieră. Aceasta se afla în afara orelor de serviciu. Pe cazul dat a fost pornită o anchetă de serviciu și va fi dispusă suspendarea din funcție a angajatei.

Tot astăzi dimineaţă, pulsmedia.md a scris că polițista de frontieră din cadrul PTF Larga se întorcea de la muncă, când în față i-a apărut biciclista care se deplasa pe carosabil. Aceasta ar fi încercat să evite impactul, însă a lovit mortal biciclista, după care s-a izbit cu mașina într-un copac de pe acostament şi s-a răsturnat într-o râpă în decor.

Șoferița a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Raional Briceni, unde a fost internată în secția de traumatologie. A fost diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral, comoție cerebrală, contuzia antebrațului stâng, contuzie în regiunea sacrală, fractură de sacru, dar și cu un șoc traumatic de gradul 2-3.

Rezultatele testării alcoolscopice au fost negative.

Cmentariile sunt închise