O femeie de 39 de ani a fost lovită mortal pe strada Calea Basarabiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Tragedie nocturnă pe strada Calea Basarabiei din capitală, unde un pieton a fost lovit mortal de un automobil. Accidentul s-a produs în jurul orei 2:20, când poliția a fost alertată despre cele întâmplate. Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat cazul pentru pulsmedia.md.

O femeie de 39 de ani a fost lovită mortal pe strada Calea Basarabiei

Potrivit informațiilor preliminare, polițiștii Secției documentare accidente rutiere, împreună cu ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, au stabilit că șoferul unui BMW, înmatriculat cu plăcuțe engleze, a lovit mortal o femeie în vârstă de 39 de ani, care traversa strada neregulamentar. În urma impactului, victima a murit pe loc, înainte de sosirea echipajului de ambulanță.

Automobilul implicat în accident era condus de un tânăr de 22 de ani, care a fost reținut pentru 72 de ore, urmând ca oamenii legii să stabilească toate circumstanțele exacte ale incidentului. Ancheta este în desfășurare.

Tragedia readuce în atenție necesitatea respectării regulilor de circulație, atât din partea pietonilor, cât și a șoferilor, pentru a evita astfel de incidente dramatice. Iar pe străzi late și cu multiple benzi de circulație, precum este Calea Basarabiei, prudența nu trebuie să scadă.

Vezi și: Accident înfiorător lângă Orhei. Un bărbat cu un copil de un an în brațe, lovit mortal de o mașină

Cmentariile sunt închise