O Toyota GR Supra de nouă generaţie a fost văzută într-o locaţie cunoscută din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un prim exemplar al noii generaţii Toyota Supra, model redenumit în GR Supra pentru că este un automobil făcut cu implicarea diviziei sportive GAZOO Racing, a fost surprins într-un final şi în Chişinău!

Mai devreme sau mai târziu trebuia să ajungă unul în vizită din străinătate deoarece în regiunea noastră poate fi considerat o adevărată exclusivitate, din motiv ce nici dealerul Toyota de la Chişinău şi nici reprezentanțele din ţările vecine, nu-l au la ofertă!

Coincidenţă sau nu, dar interesantă este şi locaţia unde a staţionat maşina – în preajma sensului giratoriu de la Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă, la câţiva metri de centrul AutoSpace, dealerul oficial BMW în Moldova! 🙂

Amintim că acest coupe poate avea în Europa două motoare sub capotă. Primul este un benzinar turbo cu patru cilindri în linie şi volum de 2.0 litri (258 CP/400 Nm), cuplat la o transmisie automată în opt trepte + tracţiune spate. Poate face 0-100 km/h în 5.2 secunde şi rula cu maxim 250 km/h.

A doua opţiune este un motor turbo BMW B58 cu şase cilindri în linie şi volum de 3.0 litri. Acesta oferă deja 340 CP şi 500 Nm de cuplu pentru 0-100 km/h în 4.3 secunde.

În Germania, acolo unde este înregistrat exemplarul în cauză, costă de la 49.290 euro.

Cmentariile sunt închise