(P) Gama Brembo Xtra este valabilă în Moldova

Articol de: Brembo

Alegeți Xtra! Meritaţi tot ce este mai bun!

Stil superb şi performanță remarcabilă!

Când vine vorba de performanța componentelor de frână, cereți doar cele mai bune!

Gama Xtra se distinge prin calitatea sa: în dezvoltarea acesteia s-a utilizat experiența și cele mai înalte standarde tehnice ale producției de echipamente originale. Design elegant, stil superb și performanțe sportive excelente, combinate cu confort și durabilitate sporite.

Făcuți unul pentru celălalt!

Plăcuțele de frână Brembo Xtra sunt completarea perfectă a discurilor de frână Max și Xtra, care permit obţinerea unei eficienţe maxime în utilizare.

Plăcuțele de frână Brembo Xtra sunt proiectate să funcționeze armonios cu discurile Brembo Max și Brembo Xtra. Funcționarea combinată a acestor componente asigură cea mai mare eficiență și precizie de control a sistemului de frânare. Un material exclusiv de fricțiune care reduce vibrațiile și uzura este soluția ideală pe șosea pentru iubitorii unui stil avansat de conducere sportivă, fără a compromite confortul și durabilitatea.

Linia Xtra include mai mult de 300 de discuri și 200 de articole cu plăcuțe de frână, dezvoltate pe baza unei abordări inovatoare de a lucra împreună, oferind o frânare rapidă, receptivă și eficientă, combinată cu o siguranță de neegalat în toate modurile de conducere.

  • Coeficientul ridicat de frecare asigură o mai bună aderență între disc și plăcuţă, respectiv un răspuns rapid al sistemului
  • Sensibilitate excepțională a pedalei de frână
  • Design iconic şi un aspect sportiv elegant
  • Stabilitate optimă la frânare

Discurile Brembo Xtra au fost dezvoltate pentru a oferi un sistem eficient de răcire cu o mai mare circulație a aerului și o capacitate superioară de disipare a căldurii și a apei. Estetica sportivă este caracterizată de găurile care îmbunătățesc performanța de pe suprafața sistemului de frânare, generând un efect de curățare care înlătură materialul de pe suprafață și reduce uzura discului de frână.

Discurile Brembo Max sunt concepute cu o formă unică, care îmbunătățește funcționalitatea sistemului de frânare pentru a asigura o reacție imediată în aplicarea pedalei de frână. De fapt, discul cu caneluri permite un coeficient mai mare de frecare pentru a spori performanța, inclusiv în etapele inițiale de frânare și chiar la temperaturi ridicate. Mai mult, canelurile Brembo Max sunt dezvoltate pentru a controla condițiile de uzură ale discului de frână și sunt acoperite cu un strat protector UV pentru a preveni coroziunea.

Plăcuțele de frână Brembo Xtra sunt proiectate să funcționeze cu discurile Brembo Xtra și discurile Brembo Max pentru a oferi o performanță excelentă împreună cu o precizie supremă. Prin fuziunea a 30 de componente diferite pentru a crea un material de frecare exclusiv, plăcuțele de frână Brembo Xtra sunt alegerea perfectă pentru a spori plăcerea de conducere sportivă fără a afecta distanțele parcurse sau a compromite siguranța și confortul pe drum.

Plăcuțele de frână Brembo Xtra sunt proiectate să funcționeze în armonie cu discurile Brembo Max și discurile Brembo Xtra, acționând interdependent pentru a oferi o performanță excelentă și pentru a asigura control complet asupra sistemului de frânare. Acest material de frecare exclusiv reprezintă soluția perfectă pentru o conducere sportivă fără a compromite confortul sau durabilitatea pe drum.

Etriere Brembo X-Style – o explozie de culoare pentru roțile tale!

Etrierele de frână Brembo X-Style, concepute pentru piața pieselor de schimb, sunt produse în fabrici care confecționează echipamente originale furnizate pe liniile de asamblare ale producătorilor de automobile de top, în calitate de echipament original.

Seria X-Style pentru modele premium este o continuare a etrierului de frână Brembo de renume mondial și este fabricată cu aceeași calitate, fiabilitate și eficiență pe care vă puteți baza.

Soluția ideală pentru proprietarul entuziast al mașinii care dorește să sublinieze eleganța acesteia cu etriere din aluminiu Brembo, precum și originalitatea sa cu o culoare care se potrivește stilului său individual, unic și inimitabil.

Mai multe informații despre produse puteţi găsi pe bremboparts.com

De unde pot fi procurate produse originale Brembo în Republica Moldova?

“GBS” SRL
str. Calea Orheiului 20/2, Chișinău, MD-2068
Tel.: + (373) 22 855-285, Call Center 14140
www.gbs.md

Savian Brio srl
str. Uzinelor 64, Chişinău
Tel. 079 33 2222; 079 30 1984
www.brionix.md

Nichimas SRL
str. Cernăuți 20, Chişinău
Tel.: +373 22 527 220
www.nichimas.md

P.

Cmentariile sunt închise