(P) Getmancar s-a lansat în Republica Moldova

Articol de: Getmancar

Piața de car sharing din Republica Moldova se dezvoltă și acest lucru este confirmat prin lansarea unui nou operator. Serviciile propuse de Getmancar pot fi accesate acum și în țara noastră! Originară din Ucraina, compania este prezentă și în Georgia.

Getmancar oferă servicii de chirie a automobilelor, însă fără obligația de a le folosi cel puțin o oră, o zi sau de a lăsa vreo sumă de bani drept garanție. Utilizarea se taxează per minut, ceea ce nu oferă concurenții! Respectiv, un automobil poate fi utilizat cel puțin un minut și până când decide clientul, fără vreo limită.

Soluția este ideală pentru toți care au nevoie de mobilitate, dar nu-și permit achiziția unui automobil propriu, ori nu văd o rentabilitate în proprietatea sa din cauza utilizării rare.

Car sharing-ul în Moldova câștigă prin simplitatea sa. Tot ce trebuie să faci este să descarci o aplicație mobilă, să îți faci un cont și ai imediat acces la parcul de mașini disponibile. Nu este necesar de mers la vreun oficiu, de completat acte fizice, de verificat mașina împreună cu un manager!

„Noi vă scutim de griji. Nu mai trebuie să cumpărați o asigurare, să plătiți locul de parcare, să deserviți și să spălați automobilul, să schimbați și să depozitați cauciucurile. Noi de asemenea ne vom ocupa și de alimentarea automobilului. Achitați doar pentru timpul cât utilizați automobilul – regula de bază a car sharing-ului.”

Flota Getmancar din Republica Moldova este formată deocamdată exclusiv din mașini electrice noi! Printre modelele disponibile se numără BYD Dolphin, VW ID.3, Renault ZOE, Honda M-NV, etc. Tariful minim constituie 1.5 lei per minut.

„Noi am formulat cele mai bune tarife în baza unei analize a serviciilor de închiriere auto, car sharing și necesitățile clienților. Toate prețurile sunt afișate în valuta națională a Republicii Moldova. Tariful include combustibilul (încărcarea), parcarea, cauciucuri de sezon, asigurarea automobilului.”

Automobilele Getmancar pot fi utilizate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, însă călătoria e necesar de finalizat doar în raza Chișinăului, în zone special marcate. Încărcarea automobilelor este responsabilitatea companiei.

Mai multe detalii puteți găsi pe getmancar.com, dar și în secțiunea FAQ.

P.

Cmentariile sunt închise