(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Tranquillity, prima colecţie de maşini pe baza noului Phantom

Creată pentru cei care concep și realizează imposibilul, Tranquillity (în traducere: linişte) este o expresie a noului Phantom, automobil care este cel mai rar și mai dorit obiect din lumea de lux auto.

Această nouă şi primă colecţie pentru limuzina premium este strict limitată la doar 25 de exemplare, disponibile cu ampatament standard sau alungit, toate fiind deja achiziţionate de colecţionari.

Pentru puținii oameni care deţin un Phantom, indiferent de generaţie, realizarea viziunii lor personale reprezintă un moment care îi face să vadă lumea dintr-un loc rar şi special. Phantom Tranquillity este o declarație pentru vizionarii care pot ajunge dincolo de limitele acceptate. Numit și creat pentru a sărbători sentimentul de liniște euforică atinsă în interiorul mașinii, acest unic Phantom este un automobil frumos şi cu inspiraţii dincolo de limitele pământești.

Aşa-zisa “galerie”, placa decorativă de pe planşa de bord, are aici un design inspirat din diafragmele utilizate pe racheta spațială britanică Skylark. Radiația cu raze X trece vizual şi peste pattern-ul distinctiv decorativ, creând o umbră “codificată” pe straturile de dedesubt. Inserţia decorativă este realizată din oţel inoxidabil foarte reflectorizant, aur de 24 de carate și aluminiu folosit în industria aerospațială.

Primul nostru contact cu noul Phantom: (video) SIAB 2018: Reportaj de la standul Rolls-Royce – noul Phantom VIII a fost adus la Bucureşti

Explorarea spațiului se manifestă în continuare cu o premieră unică pentru Rolls-Royce – încorporarea unei bucăţi de meteorit autentic în controller-ul de volum, îmbunătățit în continuare şi prins cu un inel din aur lustruit, care creează un contrast distinctiv cu partea superioară a bordului.

Bucata de rocă cosmică a fost tăiată din meteoritul Muonionalusta, care a căzut pe pământ în anul 1906 în Kiruna, Suedia. Pe comutator a mai fost gravată locaţia şi data descoperirii sale.

Inspirat de partea luminoasă şi întunecată a Lunii, habitaclul este tapiţat cu piele în nuanţele Arctic White sau Selby Grey, cu combinații unice de furnir lucios sau satinat, ambele cu efect metalic exclusiv. Alte inserţii în Black Gloss se văd la fel pe planşa de bord şi consola centrală, în timp ce un finisaj satinat este folosit pentru sertarul pentru mănuşi superior și cotierele de pe uşi.

Din nou, pentru contrastul panourilor negre lucioase, sunt folosite elemente elegante din oţel inoxidabil.

Vezi şi: (video) Noul BMW Individual M850i xDrive Night Sky sau cum poate fi personalizat coupeul de top al mărcii

Vezi şi: (video) Noul Rolls-Royce Phantom EWB a primit opţiunea unui perete despărţitor în habitaclu

Indiferent de culoarea aleasă a tapiţeriei, carcasele exterioare ale difuzoarelor sistemului audio sunt finisate în culoarea yellow gold pentru a continua tematica elementelor din aur din întreaga maşină. Structura şi forma acestor carcase sunt inspirate de sateliţii Voyager ai NASA, care au luat cu aceştia în spaţiu două discuri aurite cu imagini şi sunete care indică diversitatea vieţii şi culturii de pe Pământ, în cazul în care vreo viaţă extraterestră le va găsi.

Încă un detaliu unic de broderie, oferit doar pentru portierele maşinii cu ampatament alungit, se potrivește cu textura “galeriei” de pe planşa de bord. Iar un ceas mecanic gravat cu titan şi cu elemente finisate în “Technical” yellow gold completează motivul interplanetar alături de statueta Spirit of Ecstasy făcută integral din titan şi cu accente yellow gold.

Vezi şi: (video) În Moscova, un nou Rolls-Royce Phantom a fost folosit drept taximetru. Reacţia pasagerilor

Vezi şi: (video) Rolls-Royce Phantom Bushukan Edition – primul program de tuning de la Mansory pentru limuzină

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/