(P) Liniile de produse Brembo disponibile în Moldova

Articol de: Brembo

Compania oferă o gamă largă de piese de schimb pentru sistemul de frânare: întreaga gamă este împărțită în patru grupe de produse.

Gama de produse Brembo este rezultatul multor ani de cercetare și inovație continuă în domeniul tehnologiei de frânare. Pentru a face față noilor provocări și noilor nevoi din sectorul auto, Brembo dezvoltă în mod constant cele mai noi soluții care răspund cel mai bine tendințelor în dezvoltarea vehiculelor moderne. Acest lucru se reflectă și în extinderea continuă a gamei de piese de schimb și în faptul că strategia generală de dezvoltare a gamei de produse Brembo ia în considerare nevoile clienților pentru a obține cele mai bune performanțe din clasă, inclusiv în ceea ce privește sustenabilitatea. 

Având în vedere modul în care a evoluat piața pieselor de schimb și modul în care funcționează acum, Brembo a decis să-și împartă întreaga gamă de piese de schimb în patru grupe de produse. Fiecare dintre ele vizează satisfacerea nevoilor specifice ale clienților pentru vehicule specifice, garantând în același timp cea mai înaltă calitate, inovație și performanță pentru care Brembo este cunoscut. 

Brembo Essential este o gamă care include tamburi de frână, plăcuțe pentru frâne cu tamburi, componente hidraulice și etriere recondiționate. Se bazează pe expertiza tehnică a Brembo, care la rândul său se bazează pe angajamentul companiei de a asigura cea mai înaltă calitate în toate produsele sale.

Brembo Prime, o gamă premium special concepută pentru consumatorii care caută cea mai bună soluție pentru autoturismul, vehiculul utilitar ușor sau camionul lor. Inginerii Brembo au dezvoltat această gamă de piese de schimb conform specificațiilor modelelor de mașini și pentru a spori performanțele acestora cu standarde tehnice și de calitate ridicate. Gama Brembo Prime include discuri de frână, plăcuțe de frână, etriere, lichid de frână și accesorii suplimentare pentru sistemul de frânare. 

Brembo Beyond întruchipează misiunea companiei – de a deveni un furnizor de soluții care îmbunătățesc dinamica de conducere a vehiculelor noi, cu accent pe soluții ecologice. Această familie de produse include kituri Brembo Beyond EV, care constau dintr-o nouă gamă de discuri cu acoperire specială și plăcuțe de frână inovatoare, care sunt mai silențioase, mai rezistente la oxidare și coroziune și, în consecință, au o durată de viață mai lungă.

Toate aceste avantaje contribuie la reducerea impactului mașinii asupra mediului. Kitul Brembo Beyond EV este conceput exclusiv pentru vehiculele electrice. Acesta a fost premiat la Târgul de Inovație Madrid Motortec la categoria Componente Mecanice.

Brembo Xtra este alegerea ideală și optimă pentru șoferii entuziaști care au nevoie de componente cu caracteristici individuale pentru vehiculele lor, posedând în același timp calitatea, fiabilitatea și eficiența ridicată care caracterizează toate produsele Brembo. De aceea, componentele din gama Xtra sunt atât de populare pe piața pieselor de schimb. Xtra constă din discuri de frână perforate și cu fante, plăcuțe de frână cu un coeficient ridicat de frecare,  noi etriere colorate din aluminiu și lichid de frână nou cu performanțe îmbunătățite.

Fiecare dintre cele patru clustere reunește produse Brembo care au proprietăți similare atât în ceea ce privește scopul final, cât și în ceea ce privește poziționarea pe piață. Scopul este de a oferi clienților Brembo o alegere bazată pe nevoile lor specifice și de a se asigura că diferitele cerințe ale pieței aftermarket în continuă schimbare sunt îndeplinite. 

P.

Cmentariile sunt închise