(P) Ofertă de primăvară pentru noul Volvo XC60!

Articol de: Volvo Moldova

Volvo XC60. Inovativ. Sigur. Dinamic.

Creat pentru confort în oraș și pentru aventură în afara lui, Volvo XC60 este SUV-ul potrivit pentru cei care știu ce vor și nu se opresc până nu reușesc. Un SUV perfect pentru succes. Cu plafon panoramic, camere video la 360˚ și Google integrat, fiecare călătorie cu Volvo XC60 devine o experiență unică, de neuitat.

Sistem de camere pentru parcare – Bird View 360°

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate la 360 de grade, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității, mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

Google integrat

XC60 este dotat cu Google Maps, Google Assistant și Google Play, astfel încât tu să te bucuri de călătorii mai plăcute și mai confortabile. Ai informații din trafic în timp real, vorbești cu Google pentru a da comenzi fără a-ți folosi mâinile, obții cu ușurință indicații de orientare, te bucuri de divertisment și păstrezi legătura cu prietenii, familia și colegii.

Volvo Cars App

Încălzire, răcire și multe altele – cu o comandă simplă, aplicația Volvo Cars App îți permite să îți creezi spațiul perfect de la distanță, înainte de a porni la drum.

Plafon panoramic

Cu sistem de închidere și deschidere automată, trapa panoramică îți stă la dispoziție pentru o experiență de condus memorabilă la volanul noului tău Volvo XC60.

Află mai multe despre oferta de primăvară pentru SUV-ul suedez Volvo XC60 prin a accesa acest link, printr-un apel la nr. de telefon 022 578 930 sau printr-o vizită la showroomul Volvo de pe bd. Dimitrie Cantemir 14 din Chişinău.

P.

Cmentariile sunt închise