(P) Ofertă specială! Noul Lexus RX cu avantaj financiar

Articol de: Lexus Moldova

Transformă-ți visul în realitate cu noul Lexus RX!

Noul Lexus RX

Acum poți deveni proprietarul noului Lexus RX 350 sau RX 350h la un preț special de doar 69.500 USD, economisind până la 6280 USD! Stocul este limitat, automobilele sunt produse în anul 2023 și sunt oferite într-o varietate de combinații de culori exterioare și interioare.

Această ofertă exclusivă este valabilă până la 30 octombrie 2024 sau până la epuizarea stocului. Nu rata această oportunitate unică – acționează acum și asigură-ți luxul și performanța la un preț de excepție!

Vizitează stocul nostru actual de automobile Lexus RX în Moldova și găsește mașina care se potrivește perfect stilului tău de viață.

Noul Lexus RX

Iar pentru a fi sigur de alegere, află ce-ți aduce noul Lexus RX 350 sau RX 350h la pachet cu inovația și tehnologia de vârf:

  • Combinație desăvârșită dintre performanță și eleganță premium;
  • Sistem hibrid de ultimă generație care asigură o eficiență de combustibil de neegalat, grație motorului de 2.5 litri și sistemului său electric avansat;
  • Consum de combustibil de până la 5.4 L/100 km;
  • Sistem de siguranță LSS+;
  • Interfață multimedia intuitivă și progresivă;
  • Serviciu de asistență 24/24 în Europa și Republica Moldova;
  • Confort de nivelul unui iaht;
  • Fiabilitate dovedită anual de studiul J.D. Power (evaluare a fiabilității auto de către consumatori).

Visezi să testezi aceste bijuterii pe patru roți? „Lexus Chișinău” te invită să-ți programezi online test drive-ul, în doar câteva clicuri. Sau, mergi în vizită la showroom pe adresa: bd. Dacia 55/1, Chișinău, în apropiere de „Porțile Orașului”, pentru a experimenta direct luxul și performanța noului Lexus RX.

Contactează echipa la numărul 022 999 421 și lasă profesioniștii de acolo să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie. 

Fă schimbarea la care visai! Cu avantaje financiare excepționale, tehnologie de ultimă oră și un design care te lasă fără cuvinte, momentul potrivit este acum. Profită de promoția limitată și beneficiază de schimbarea pe care o meriți.

Lexus RX – creat pentru a fi primul!

*Vezi regulamentul de campanie aici.

P.

Cmentariile sunt închise