Mare atenție! Meteorologii de la Chișinău anunță că vremea bună se schimbă considerabil peste câteva ore

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Știre de ultimă oră! Meteorologii de la Chișinău anunță că vremea bună de afară, însorită cum este la momentul publicării acestui articol, se schimbă considerabil peste câteva ore!

Din această seară și până duminică la ora amiezii, dacă alerta Cod Galben nu va fi prelungită, se așteaptă următoarele fenomene meteo prin toată țara:

Ploile, care izolat se vor transforma în lapoviță, în combinație cu temperaturile care coboară deja sub zero grade în perioada nocturnă a zilei, vor contribui cu siguranță la crearea lunecușului pe carosabile! Fiți prudenți în timpul condusului!

De asemenea, din cauza ploilor puternice de până la 35 l/m2 și vântului foarte puternic de până la 24 m/s există riscul ridicat de doborâre a multor copaci, dar și a căderii de la înălțime a diverselor obiecte, inclusiv din blocurile aflate în construcție. Aveți astfel grijă unde vă parcați automobilele.

Și, în caz că precipitațiile vor fi abundente și în capitală, deja știți foarte bine străzile care pot fi inundate. Pentru evitarea neplăcerilor ar fi de dorit ocolirea lor.

Cmentariile sunt închise