(P) Schimbă-ți ritmul în această primăvară cu Lexus

Articol de: Lexus Moldova

Primăvara nu aduce doar un nou început, ci și o oportunitate extraordinară de a-ți reînnoi garajul cu un model de top. „Lexus Chișinău” te încurajează prin lansarea unei campanii promoționale limitate, menită să te aducă mai aproape de visul tău: posesia unui Lexus RX 350 sau 350h.

Această campanie oferă un avantaj financiar substanțial – o reducere spectaculoasă de 2.800 USD pentru noul RX de generația a V-a, un vehicul care nu doar că redefinește luxul, cu performanța și eficiența.

Lista de automobile disponibile, nivele de echipare și prețuri:

PERFORMANȚĂ ȘI ELEGANȚĂ

Noul Lexus RX 350h este echipat cu cel mai avansat sistem hibrid care oferă nu doar o eficiență combustibil remarcabilă, dar și o performanță impresionantă. Se datorează motorului de 2.5 litri și unui sistem electric sofisticat.

Experiența la volan este îmbunătățită prin tehnologie de ultimă oră. Sistemul de asistență la condus și interfața multimedia intuitivă transformă fiecare călătorie într-o plăcere pură.

TESTEAZĂ VISUL

Pentru cei dornici să experimenteze dinamica și confortul oferit de aceste mașini excepționale, „Lexus Chișinău” te invită să programezi un test drive în mod online accesând linkul. Procesul este rapid și simplu. Durează doar câteva clipe.

De asemenea, ești binevenit să vizitezi showroomul nostru fără programare, de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00, dar și sâmbăta de la 9:00 la 15:00, pe bd. Dacia 55/1mun. Chișinău în apropiere de „Porțile Orașului”.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare despre promoție, nu ezita să ne contactați la numărul de telefon 022 999 421. Echipa noastră de profesioniști este gata să te asiste și să-ți ofere detaliile necesare. Iar pentru a afla mai multe caracteristici tehnice despre Lexus RX, vizitează fișa modelului.

E TIMPUL PENTRU O SCHIMBARE

Această primăvară, „Lexus Chișinău” te invită să marcăm un nou început, să aducem un suflu nou în viață cu Lexus RX 350 și RX 350h. Cu avantaje financiare semnificative, tehnologie de vârf și un design care taie respirația, este momentul ideal pentru a face pasul către luxul și performanța absolută.

Descoperă oferta limitată și bucură-te de schimbările pe care merită să le faci în această primăvară.

LEXUS RX – CREAT PENTRU A FI PRIMUL!

P.

Cmentariile sunt închise