(P) Succesul noului Geely Atlas accelerează lansarea unui nou model pe piața din Moldova

Articol de: GEELY Moldova

Succesul extraordinar al noului GEELY ATLAS a contribuit la accelerarea lansării unui nou model pe piața moldovenească. De această dată este vorba despre un sedan de dimensiuni medii – GEELY Emgrand.

Geely

În mai puțin de două săptămâni, noul ATLAS a devenit lider de gamă.

Geely

Succesul noului ATLAS demonstrează interesul și încrederea în continuă creștere față de marca GEELY în Moldova. Astfel, următorul pas nu a întârziat să apară. Distribuitorul oficial al mărcii, compania DAAC Hermes, anunță că GEELY pregătește lansarea pe piață a unui nou model – Emgrand!

Noul sedan va combina un design elegant, tehnologie modernă și caracteristici performante superioare, ceea ce îl va face o alegere ideală pentru familie și pentru mediul de afaceri.

Geely

Motor fiabil pe benzină, natural aspirat, cu un volum de 1.5 litri și o putere de 122 CP, transmisia automată clasică cu 6 trepte cu convertizor de cuplu, setările suspensiei și izolarea fonică bună fac din acest automobil o ofertă unică pe piața moldovenească.

Geely

Echiparea Flagship, care costă – 17.880 de dolari, va include faruri cu LED-uri, jante din aliaj la 17 inchi, trapă, tablou de bord digital de 3.5 inchi, ecran multimedia de 12.3 inchi, tapițerie din piele, cheie inteligentă, pachet de iarnă, climatizare, cameră video posterioară și șase airbaguri.

Persoanele interesate deja pot plasa comanda fizic la GEELY Auto Center, str. Calea Ieșilor 14, sau apelând la numărul de telefon +(373)22 809 350.

P.

Vezi și: (video) Test Drive: Noul Geely Atlas!

Cmentariile sunt închise