Parcă matur, însă deloc serios! Un şofer, prins cu 151 de km/h pe strada Mihai Viteazul

Nu degeaba polițiștii stau pe drumurile publice cu “fenul”, după cum s-a botezat în popor radarul de mână TruCAM (фен – din rusă uscător de păr, moldovenii comparându-le astfel ca formă). Acest dispozitiv poate monitoriza viteza maşinilor de la distanţă și cu ajutorul lui se poate contribui astfel la prevenirea unor accidente rutiere, evenimente la care vitezomanii nu se gândesc că s-ar putea întâmpla cu implicarea sau din vina lor.

Astăzi, un şofer de 41 de ani, vădit grăbit și indiferent de cei din jur, a fost detectat de un astfel de radar. A fost în scurt timp tras pe dreapta şi sancţionat pentru că a depăşit excesiv limita de viteză stabilită pentru circulaţie în Chişinău.

Acesta a fost surprins întâi de un radar, după care a fost stopat de un echipaj INSP. S-a întâmplat să calce acceleratorul pe strada Mihai Viteazul şi să fie prins în flagrant, însă nu se exclude că stilul de condus îi este valabil pentru toate arterele capitalei. Unde mai pui că în raport cu mașina de ultimă generație ce și-a permis-o, amenda încasată e o nimica toată…

 

Iresponsabilitate e puțin spus❗ Astăzi, pe strada Mihai Viteazul din Chişinău a fost oprit la timp de către polițiştii…

Posted by Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP on Sunday, 21 March 2021

Cmentariile sunt închise