(foto) PARIS 2018: Hyundai a prezentat un pachet de opţiuni pentru modelul sport i30 N

La Salonul Auto de la Paris, Hyundai Motor a prezentat în premieră mondială un showcar făcut pe baza modelului de serie i30 N. Acesta prezintă viziunea unor posibile viitoare accesorii N, o primă privire asupra modului în care ar putea evolua oferta maşinilor de înaltă performanță propuse de Hyundai.

Cu noul pachet N Option, care urmează a fi lansat în viitorul apropiat, compania își propune să ofere o mare varietate de caracteristici de personalizare entuziaștilor care doresc să-și facă mașina mai unică. Mai bine spus, Hyundai doreşte să ofere posibilităţi de tuning de casă, însă fără a umbla sub capotă.

Noul Hyundai i30 N “N Option” demonstrează un total de 25 de opţiuni diferite de înaltă calitate pentru individualizarea exteriorului şi interiorului. Astfel, pe maşină se va putea instala un spoiler mare din fibră de carbon şi cu emblema N, splitter, praguri, un difuzor şi corpuri a oglinzilor retrovizoare din fibră de carbon, o capotă din fibră de carbon cu prize de ventilare, două sau patru terminaţii ale eşapamentului sport şi o grilă a radiatorului specifică, cu accente roşii.

Un alt punct culminant în stil și performanță sunt roțile cu jante ușoare de 20 de inci, “încălţate” în anvelope semi-slick de înaltă performanță. Culoarea exterioară alb-gri este o vopsea mată unică, special creată pentru mașina de prezentare.

În interior, accentele din fibră de carbon sunt prezente de-a lungul planşei de bord, precum și în jurul deflectoarelor sistemului de climatizare, în jurul mânerelor ușilor și pe partea inferioară a volanului, care a fost acoperit cu Alcantara de înaltă calitate.

În plus, cu Alcantara este acoperită toată suprafaţa superioară a bordului, dar și noile scaunele sport cu greutate redusă, care mai au suporturi laterale pronunţate, tetiere integrate şi cusături contrastante cu accente de culoare roşie. Printre alte dotări se numără un set de pedale sport, un nou design al levierului cutiei de viteze şi alte opțiuni de personalizare interioară.

Deocamdată nu se cunoaşte costul tuturor opţiunilor din acest pachet, însă vom reveni cu detalii.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/