Pe AutoScout a fost scos la vânzare un rar Ferrari 250 GTO! Costă 85.000.000 de euro

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe AutoScout, unul dintre cele mai populare şi mari portaluri online de anunţuri auto din Europa şi din lume, a apărut la vânzare unul dintre cele mai iconice modele Ferrari – un coupe 250 GTO!

Costă 85 milioane de euro şi dacă cineva o va cumpăra, atunci va deveni cea mai scumpă maşină din lume despre care se cunoaşte că a fost în vânzare publică!

De notat este că exemplarul produs în 1962 este al treilea din cele 36 construite şi unul din doar şapte cu un corp de la Carrozzeria Scaglietti. Toate aceste indicii ne spun că este anume acea maşină care a fost vândută la licitaţie în vara lui 2018 pentru 48.405.000 de dolari americani!

Modelul a fost inspectat de specialistul Marcel Massini și de reprezentanții Ferrari Classiche. Noul proprietar va avea cu el acces exclusiv la unele dintre cele mai prestigioase evenimente și mitinguri din lume, inclusiv celebrele turnee de club și GTO.

Automobilul se află în prezent la un dealer din San Pedro de Alcántara, Marbella, Spania.

Amintim că un 250 GTO este pus în mişcare de un motor V12 de 3.0 litri, care produce 300 CP şi este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Acceleraţia 0-100 de km/h o face în puţin peste şase secunde, iar viteza maximă depăşeşte 200 de km/h.

Cmentariile sunt închise