Pe fundalul apariţiei noului Mercedes-Maybach S-Class, AURUS a decis să ofere Senat la un preţ mai mare

AURUS a modificat preţul primului său produs – sedanul executiv Senat. Primele maşini nu vor costa 18 milioane de ruble (200.000 de euro), așa cum s-a comunicat inițial, ci tocmai 22 de milioane de ruble (circa 245.000 de euro după cursul actual de schimb).

Interesant este că acest lucru se întâmplă în contextul lansării curânde a noului Mercedes-Maybach S-Class pe piaţa rusă. Unii internauţi care urmăresc canalele oficiale ale AURUS deja s-au revoltat în urma acestui anunţ şi au solicitat companiei să le spună convingător prin ce este mai bună oferta lor decât maşina germană.

Preţurile ruseşti pentru noul Mercedes-Maybach S-Class încă nu au fost anunţate, însă în Moldova cel de start este de 161.360 de euro pentru modelul S 580 4MATIC. Versiunea de top S 680 4MATIC cu motor V12 şi 630 CP, care ar fi cea mai apropiată din punct de vedere a numărului de cai putere (598 CP oferă V8-ul lui Senat), costă de la 211.440 de euro.

Iar dacă să nu luăm în considerare noul Mercedes-Maybach S-Class, preţul majorat anunţat pentru Senat este foarte aproape de cel al noului Rolls-Royce Ghost – 23 de milioane de ruble (255.500 de euro).

https://www.youtube.com/watch?v=brH9Kge_eEA

Creșterea prețului se explică prin faptul că din start se va oferi un automobil într-o echipare de top. În viitor însă, clienţii vor avea acces la configuraţia simplificată de 18 milioane.

“Prețul de pornire al lui AURUS Senat începe de la 18 milioane de ruble. În același timp, în conformitate cu practica adoptată pe piața internaţională, marca va produce primul lot de maşini într-un nivel de echipare superior (cu o mare majoritate a dotărilor opţionale incluse) care costă 22 de milioane de ruble. Prin urmare, acum AURUS propune primilor săi clienți din rândul persoanelor fizice să ia în considerare pentru cumpărare exact o astfel de versiune a lui Senat. Ulterior modelul va fi disponibil şi în alte echipări, inclusiv în cea de start care costă de 18 milioane de ruble. Costul final al unui automobil va fi specificat exact în momentul în care comenzile vor fi procesate”, se arată într-un mesaj oficial al companiei.

Amintim că producția în serie a lui AURUS Senat va avea loc la fabrica Sollers din Elabuga. Livrările vor demara din mai 2021.

https://autoblog.md/video-numaratoare-inversa-peste-cateva-saptamani-se-incep-livrarile-noului-aurus-senat/

Cmentariile sunt închise