Pentru ca tu să pleci la drum cu încredere! Volvo Assistance devine disponibil și în Moldova

Articol de: Volvo Cars Moldova

Programul de asistență rutieră Volvo Assistance devine disponibil și în Moldova! A fost creat pentru ca tu să pleci la drum fiind sigur că automobilul tău va avea parte de serviciile unei unități autorizate Volvo, oriunde ai nevoie.

În orice moment al zilei sau al nopții, compania Volvo are grijă de sănătatea Dvs. și de starea automobilului Dvs. Dacă aveți o defecțiune pe drum, puteți forma numărul Volvo Assistance, iar specialiștii Volvo vă vor oferi toată asistența de care aveți nevoie.

Dacă este necesar, vor veni meșterii de la Volvo Assistance și, de exemplu, vor înlocui roata perforată, vor alimenta mașina. Dacă accidentul este mai grav, atunci mașina va fi evacuată la cel mai apropiat service centru Volvo.

Și pentru ca o defecțiune neprevăzută să nu amenințe costurile Dvs. și să nu vă modifice planurile, serviciul oferă diverse opțiuni convenabile, de exemplu, continuarea călătoriei cu alt mijloc de transport, cazare la hotel în timp ce așteptați finisarea reparațiilor și multe alte servicii pe care le puteți utiliza în funcție de situație.

Cum să solicitați asistență rutieră Volvo pe drum?

Pentru a cere ajutor, de exemplu, în situațiile unei anvelope perforate, lipsei de combustibil sau a bateriei descărcate, puteți utiliza aplicația mobilă Volvo On Call, apăsați butonul ON CALL direct în mașină sau puteți apela la numărul de contact indicat mai jos.

1. Apelați

Pentru asistență rutieră, puteți apela la centrul Volvo Assistance. În Republica Moldova numărul de contact este +373 22 578 911, iar pe teritoriul Europei este +431 525 036 870. Vă recomandăm să salvaţi aceste numere în memoria telefonului mobil!

2. Apăsați butonul ON CALL din mașină

Apăsați butonul ON CALL din consola de sus și mențineți-l apăsat timp de cel puțin 2 secunde. Sistemul va stabili contactul vocal cu Volvo Assistance.

3. Utilizați aplicația Volvo On Call

Deschideți aplicația mobilă Volvo On Call și solicitați asistență apăsând butonul corespunzător din secțiunea Asistență rutieră.

Ce vă oferă serviciul de Asistentă Rutieră Volvo?

  • Toată asistența rutieră operațională pe drum
  • Evacuarea mașinii la cel mai apropiat service Volvo sau la o parcare cu pază
  • Cazare la hotel pentru perioada de reparații auto
  • Taxi la domiciliu sau la stația de service 
  • Automobil de schimb
  • Organizarea continuării unei călătorii întrerupte din cauza accidentului a mașinii pe șosea, cu trenul sau cu avionul
  • Organizarea livrării automobilului reparat din orice țară europeană
  • etc.
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cum să utilizați serviciul?

Împreună cu noul Volvo beneficiați gratuit de asistență rutieră. Pentru a utiliza Volvo Assistance după încheierea Serviciului*, trebuie să efectuați o întreținere regulată la un dealer autorizat Volvo Cars.

Serviciul este prelungit cu 12 luni, cu condiția ca lucrările să fie efectuate în conformitate cu reglementările și utilizarea pieselor de schimb originale furnizate la dealerul autorizat Volvo.

Unde funcționează Volvo Assistance?

Acoperire geografică: Albania, Andora, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Macedonia, Germania, Gibraltar, Grecia (este limitată la teritoriul grecesc al insulei), Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Latvia, Lichtenstein, Lituania, Luxembourg, Malta, Monaco, Moldova, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rep. San Marino, România, Rusia (limitat la regiunile: Sankt Petersburg, Moscova, Rostov pe Don, Togliatti, Perm: în aria de 50 km care înconjoară aceste orase), Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Regatul Unit, Ucraina.

Mai aveți întrebări? Răspundem la toate!

Puteți afla mai multe despre program și servicii apelând la numărul de contact: +373 22 578 911 (la tariful standard) din Republica Moldova sau apelând +431 525 036 870 din țările europene.

Asistența rutieră VOLVO ASSISTANCE este furnizată pentru DAAC Hermes S.A. de partenerul nostru AWP (Allianz Worldwide Partners).

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/