Philip Morris International va colabora într-un mod inedit cu Ferrari

Articol de: Philip Morris International

Încă în luna februarie, Philip Morris International a anunțat că va susține echipa de Formula 1 Scuderia Ferrari printr-un mod absolut inedit. Și iată că, în ajunul Grand Prix-ului de la Suzuka, Japonia, compania americană și gigantul italian Ferrari au anunțat un proiect comun, numit “Mission Winnow” – o inițiativă globală care își propune să sensibilizeze publicul despre cum știința, tehnologia şi inovațiile pot uni două industrii total diferite pentru crearea unui viitor mai bun.

Prin intermediul proiectului “Mission WinnoW”, Philip Morris International se angajează să amplifice rolul științei, tehnologiei și inovației pentru crearea unui viitor fără fum și să contribuie astfel, la o viață mai bună a celor peste un miliard de fumători din lume.

De cealaltă parte, șeful echipei Ferrari, Maurizio Arrivabene a menționat că scopul a devenit unul comun.

“Împreună optăm pentru ce este mai bun. Vom depune efort pentru o performanță mai bună a echipelor noastre, vom face cercetări, vom învăța din greșelile din trecut și vom evolua”, a declarat Arrivabene pentru ca.sports.yahoo.com.

Potrivit sportbusiness.com, Philip Morris International și Ferrari au o colaborare de peste 40 de ani, iar nou parteneriat a fost încheiat până în 2021.

Semnificația cuvântului “winnow2 descrie 2traseul meticulos și disciplinat2 pe care compania îl urmărește pentru a-și atinge viziunea unei lumi fără fum, se menționează într-un comunicat de presă al PMI.

Potrivit F1i.com, “winnow” se referă la separarea lucrurilor nesemnificative, pentru a scoate în evidență doar cele utile și cu adevărat valoroase.

Mai multe detalii despre colaborare despre Mission Winnow găsiți pe site-ul oficial www.missionwinnow.com

P.

Cmentariile sunt închise