Porsche 911 GT3 RS asigură cel mai rapid transfer între avioane

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Porsche 911 GT3 RS ar putea fi ultima mașină la care te-ai putea gândi că te-ar putea duce de la un avion la altul atunci când ești în criză de timp, dar totuși cineva s-a gândit la asta.

Porsche 911 GT3 RS
Cel mai rapid transfer între avioane din lume

Porsche 911 GT3 RS ar putea fi ultima mașină la care te-ai putea gândi că te-ar putea duce de la un avion la altul atunci când ești în criză de timp, dar totuși cineva s-a gândit la asta.

Chiar dacă nu avem încă așa fel de transfer pe aeroportul din Chișinău, pe cel din Los Angeles se poate întâlni o formă specială de transfer între avioane. Atunci când un călător are un timp limitat la dispoziție de a ajunge de la un avion la altul, poate alege pentru acest serviciu un Porsche GT3 RS.

Serviciul este oferit de către compania americană de transport pasageri Delta Airlines pentru călătorii săi cei mai valoroși. Dacă aceștia au o conexiune de zbor la foarte scurt timp după ce au aterizat, pot solicita transferul de la avion la avion. Astfel, ei nu vor mai trebui să piardă timp până în aeroport și înapoi.

Delta Airlines nu se află la prima colaborare cu renumita marcă germană de mașini sport Porsche. Anul trecut cele două companii au oferit pasagerilor transferuri și călătorii cu un Porsche 918 Spyder. Călătorii erau întâmpinați la ieșirea din aeronavă de către un Elite Service Ambassador și-i conducea la supercarul german.

Porsche și Delta Airlines au o colaborare de succes

Delta marca atunci o colaborare de 13 ani între cele două firme. Compania aeriană americană întrebuințează în mod curent o flotă de Porsche Cayenne. Aceasta este utilizată pentru a transfera rapid pasagerii mai valoroși de la o aeronavă la alta. În acel SUV au loc și bagajele și, cu siguranță mai mult de o singură persoană.

Automobilul sport Porsche GT3 RS (992) este o adevărată mașină de curse adaptată pentru circulația stradală. Poate atinge 100 de km/h cu plecare de pe loc în numai 3,2 secunde. Viteza sa maximă atinge 296 km/h. Totuși, nu va avea când să ajungă la acea valoare pentru că va ajunge deja la cealaltă aeronavă, dar este oricum în topul celor mai rapide mașini din lume.

Frumosul exemplar roșu va staționa pe pista Aeroportului Internațional din Los Angeles până pe 26 februarie. Nu se știe ce alt model Porsche de senzație îi va lua locul. Dar compania Delta este plină de surprize.

Începând cu anul trecut, compania aeriană a început un amplu proces de reducere a poluării operațiunilor sale. Pentru aceasta, a început să utilizeze din ce în ce mai multe echipamente aeroportuare electrice.

Acest fapt ne face să credem că nu este departe ziua în care vom vedea în flota Delta Airlines automobile Porsche Macan, primul SUV electric al mărcii germane. Acesta nu este la fel de rapid precum fratele său 911 GT3 RS. Dar tot poate atinge 100 km/h cu plecare de pe loc în 3,3 secunde în versiunea Turbo. Varianta Macan 4 este ceva mai lentă, cu 5,2 secunde pentru 0-100 km/h.

Cmentariile sunt închise