(video) Zece șoferi în stare de ebrietate, depistați în ultimele 24 de ore! Reacţia unei pasagere

Chefuri la mijloc de săptămână de muncă sau indiferență faţă de securitatea în trafic? În ultimele 24 de ore, agenții de patrulare au înlăturat de la volan 10 șoferi în stare de ebrietate! dintre aceştia şase conduceau în stare de ebrietate avansată, iar unul a refuzat să treacă testarea alcoolscopică.

Cazul în care șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul Drager, deși se simțea un miros puternic de alcool în maşina în care se afla, a fost înregistrat în seara zilei de ieri în Comrat. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat de la volanul unui Opel s-ar afla în stare de ebrietate la volan și prezintă pericol în trafic.

Polițiștii Direcției de patrulare Sud au depistat şi oprit în scurt timp automobilul respectiv. La volan se afla un bărbat de 44 de ani, locuitor al municipiului Comrat.

Amintim că, cei care refuză să fie testați alcoolscopic, pentru a li se stabili gradul de alcoolemie, sunt documentați penal conform legislației! Apropo, INSP încurajează cetăţenii să coopereze în permanență pentru a denunţa astfel de situaţii, sporind împreună securitatea în trafic.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/