Poze spion: Noua casă pe roţi Hymermobil Starline va avea la bază şasiul noului Sprinter

Fotografii de la Automedia care ne aprovizionează cu imagini spioni ale celor mai noi modele văzute la teste prin Europa ne-au trimis de această dată informaţii despre o maşină care de regulă nu ar fi interesantă pentru toată lumea – o casă pe roţi produsă de Hymer.

Sursele noastre ne-au comunicat că au surprins o versiune modificată a modelului Hymermobil Starline, fiind transportat pe drumurile scandinave. Luându-se în considerare că în zonă este testată şi noua generaţie Mercedes-Benz Sprinter, se crede că şi maşina din imagini încearcă noul şasiu pe care îl va avea viitorul Sprinter.

În timp ce dimensiunile noului Starline ar putea fi neschimbate (lungime: 7.97 m, lățime: 2.35 m, înălțime: 3.07 m), sub capotă ar putea să apară motoare mai curate şi mai puternice de cel puţin 200 de cai.

Printre altele amintim că firma germană Hymer a fost fondată în anul 1923 şi atunci era doar un simplu atelier de reparaţii a caroseriilor. Între timp, aceasta s-a specializat pe construcţia maşinilor destinate pentru vacanţe sau aşa-ziselor case pe roţi.

Majoritatea modelelor pe care le are în gamă sunt construite pe baza unor şasiuri împrumutate de la Mercedes-Benz, alături de propulsoare, cutii de viteze, tracţiuni, etc.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iată cum arată de exemplu un Hymermobil Starline S de ultimă generaţie:

Cmentariile sunt închise