Prima ieftinire a benzinei din acest an. Iată cât vor costa carburanţii în următoarele zile

0

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a stabilit astăzi un nou plafon pentru tarifele la carburanţi, valabil pentru următoarele două săptămâni, începând cu ziua de mâine.

De menţionat că ANRE stabileşte un preţ plafon peste care petroliştii nu au voie să treacă atunci când stabilesc tarifele pe care le vor afişa la staţii, însă acest lucru nu înseamnă că petroliştii din Moldova nu pot afişa un preţ mai mic pentru produsele lor.

Drept rezultat, la staţiile de alimentare preţurile nu vor corespunde mereu cu cele stabilite de ANRE pentru plafon şi ar putea fi puţin mai mici.

FOTO: autonapoca.ro

În următoarele două săptămâni preţul unui litru de benzină Premium-95 nu ar trebui să depăşească 17 lei şi 83 de bani, un plafon micşorat cu tocmai 38 de bani.

În acelaşi timp, un litru de motorină va fi comercializat cu un preţ care nu va trebui să fie mai mare de 15 lei şi 62 de bani, un plafon mai mic cu trei bani decât era anterior.

Diferenţa de preţuri între plafonul stabilit astăzi şi acum două săptămâni, o puteţi vedea în cele ce urmează:

Preţurile pentru gazul lichefiat au rămas neschimbate de la 12 ianuarie: Preţul gazului lichefiat a crescut odată cu noile tarife stabilite de ANRE pentru carburanţi

0 comentarii
 1. Serj spune

  Straniu !! Cum asa de sa micsorat cind brendu oil crud sa marit cu 1,43$ !!! Asa ceva doar i Moldova e posibil , Credca mafiea din parlament vrea sa arate cit sint de blajini innainte de moarte !

 2. Octav spune

  „un plafon micşorat cu tocmai 62 de bani”, de la 18.21-17.83 = 0.38 bani. Ori eu ceva nu inteleg ori……

 3. Anonim spune

  autoblogul sta rau cu matematica. SE VOR IETINI CU 22 BANI!!!!!!!!!!!!!
  CORECTARI STIREA

 4. Ion spune

  18,21 – 17,83 = 22 bani
  dar nu 62 cum scriti voi. Invatati matematica!!!

 5. Caroline spune

  18 bani nu 22

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata