(video) Accident grav în Moscova, soldat cu un deces! Implicată este maşina unui cunoscut vlogger originar din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nicolai Lebedev (Nekoglai), un cunoscut vlogger originar din Republica Moldova, a fost implicat în această noapte într-un grav accident rutier în oraşul Moscova. Mai multe imagini video realizate de el însuşi la scurt timp după cele întâmplate, dar necenzurate, le are publicate pe canalul său de Telegram.

Conform informațiilor oficiale, totul s-a întâmplat în jurul orei 1:30 a zilei de astăzi, la intersecția străzilor Pervaia Tverskaya-Yamskaya și Lesnaya. În total trei autovehicule au fost implicate.

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul în vârstă de 31 de ani al unui KIA Rio, implicat în carsharing, a trecut prin intersecție la culoarea roşie a semaforului, unde s-a lovit agresiv cu un Porsche Panamera și o utilitară Gazeli.

În consecinţă, trei pasageri din KIA şi conducătorul Porsche-ului, născut în 1999, au fost internați la spital cu diverse traumatisme. Conducătorul KIA a murit pe loc.

Procuratura Districtului Administrativ Central verifică toate circumstanțele și urmează să adopte o decizie procedurală cu privire la cele întâmplate.

Momentul producerii accidentului:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/