(video) „Mașina se restabilește, dar coloana vertebrală nu!” Un pieton, la un pas de a fi spulberat pe str. Ismail

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini de-a dreptul înfiorătoare au fost surprinse astăzi de camera de bord a unui şofer din capitală. Acestea demonstrează încă o dată că oricâte campanii nu ar desfăşura INSP şi oricâte amenzi nu s-ar da pentru trecerea neregulamentară a străzii de către pietoni, nimic nu se va schimba, cel puţin în viitorul apropiat! Morţi şi răniţi vor continua să completeze statisticile!

Doar priviţi cât de aproape a fost această persoană de a fi spulberată de un automobil. Din fericire posesorul VW-ului din imagini a reuşit să facă o manevră bruscă de evitare a contactului, însă în alte circumstanţe uşor diferite corpul ar fi fost aruncat la câţiva metri distanţă.

De remarcat ar mai fi un lucru: lenea unor astfel de concetăţeni! Lenea de a folosi treceri dedicate care se află chiar sub nas, dar şi indiferența faţă de soarta altor moldoveni care pot ajunge să fie traumatizați psihic sau chiar la închisoare!

„Dragi pietoni, fiți mai prudenți. Mașina se restabilește, dar coloana vertebrală nu!”, a fost mesajul proprietarului camerei de bord care la fel a fost supus riscului.

VIDEO: facebook.com/ilie.chelsau.7

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/