(video) Interviu cu Sandy Munro: „Rivian R1T – cel mai tare off-roader, Model Y – una dintre cele mai sigure mașini”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Colegul nostru George Buhnici a reuşit să realizeze un interviu cu celebrul Sandy Munro. Acesta i-a spus mai multe lucruri interesante despre starea actuală a lucrurilor din industria auto şi de ce viitorul este al electromobilelor.

Totodată, expertul a ţinut să explice de ce maşinile Tesla sunt excelente, inclusiv în termeni de siguranţă, chiar dacă nu toţi le apreciază pentru design şi echiparea simplistă, plus unele scăpări în calitatea asamblării, care vor dispărea cu timpul. Ca şi mulţi alţii Munro a fost surprins de recentul accident în care un Model Y şi-a salvat toţi pasagerii.

În acelaşi timp, inginerul în vârstă de 74 de ani i-a spus lui George Buhnici că cea mai tare maşină pe care a folosit-o vreodată în off-road este noul Rivian R1T! A condus vehicule de teren de la vârsta de 13 ani, apropo!

După cum îl descrie Wikipedia, Sandy Munro este un inginer auto specializat în mașini-unelte și producție. A început ca producător de scule la compania Valiant Machine & Tool – un furnizor General Motors din Windsor. În 1978, s-a alăturat companiei Ford Motor, unde a îmbunătățit metodele de asamblare a motoarelor.

În 1988, și-a fondat propria companie de consultanță, Munro & Associates, în Troy (Michigan), aceasta fiind specializată în lean design, dezasamblând produse auto pentru a le studia în cele mai mici detalii și a sugera, inclusiv producătorilor, cum să le facă mai bune. Iar mai nou, compania efectuează un benchmarking pentru vehicule electrice și oferă consultanță în sectorul aerospațial, de apărare și cel medical.

În 2018, a început să transmită analize video și interviuri pe canalul său de YouTube, numit Munro Live . Acesta are acum peste 340.000 de abonați și a reușit să ridice profilul consultanței sale în timpul pandemiei de COVID-19, când întâlnirile și târgurile comerciale au fost restricționate.

Munro a participat deja la dezasamblarea câtorva sute de maşini. Analizele detaliate pe care le face firma sa sunt vândute producătorilor și furnizorilor care folosesc aceste informaţii pentru planificarea, modernizarea şi stabilirea prețului produselor, inclusiv a celor viitoare.

De exemplu, în 2015 s-a studiat celebrul BMW i3 şi s-a pregătit un raport de 23.793 de pagini. Pregătirea unui astfel de document a costat 2.1 milioane de dolari, dar s-a vândut cu doar 89 de mii.

Cmentariile sunt închise