(foto) Poate prima amendă luată pentru viteză cu un nou Porsche Taycan! Şoferul şi-a pierdut şi permisul

Un bărbat de 24 de ani se poate autointitula drept primul olandez care și-a pierdut permisul într-un Porsche electric!

Este poate prima amendă luată şi pentru depăşirea limitei de viteză cu un nou Porsche Taycan! Încălcarea a fost înregistrată acum câteva ore de un echipaj de poliţie de patrulare din Olanda.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Team Verkeer Noord-Nederland (@teamverkeer_nn) pe Ian 22, 2020 la 12:29 PST

În dimineaţa zilei de 22 ianuarie 2020, pe traseul N33 de lângă localitatea Wildervank, un conducător auto în vârstă de doar 24 de ani din comuna vecină Veendam a fost tras pe dreapta pentru a rămâne fără permis de conducere şi pentru a încasa o amendă. Potrivit poliţiei locale, acesta efectua un test drive cu un exemplar al primului Porsche electric şi dorind să-i vadă capacităţile pe o autostradă, acest lucru a fost însoțit de mai multe încălcări ale regulilor de circulație.

Radarul a indicat o viteză de 214 km/h pe un drum unde limita de viteză este de 100 de km/h. Ulterior, după o corecţie, radarul a indicat o viteză de 207 km/h, însă oricum viteza a fost depăşită excesiv cu 107 km/h.

Conducătorului auto i-a fost înmânată o copie a procesului verbal întocmit. El a rămas fără permisul de conducere care se ridică automat în cazul în care limita este depăşită cu 50 de km/h (nu am putut găsi pentru ce perioadă de timp), va trebui să se stabilească cuantumul amenzii întrucât aceasta este o încălcare gravă a vitezei (însă cea maximă este de 431 de euro, atât cât se dă pe autostradă pentru depăşirea cu 39 de km/h) şi urmează să mai treacă un curs educaţional de conducere responsabilă.

Tânărul ghinionist se afla într-un Porsche Taycan Turbo S, cea mai performantă versiune a maşinii electrice. Este dotată cu două motoare electrice ce formează un sistem de tracţiune integrală şi care generează în total 625 de CP sau până la 761 CP/1.050 Nm de cuplu cu modul Launch Control activat. Poate face 0-100 de km/h în 2.8 secunde (în condiţii ideale) şi poate rula cu maxim 260 de km/h. Autonomia cu o baterie încărcată complet se ridică la 412 km.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) “Duhul Sfânt” l-a salvat pe un şofer de o amendă pentru viteză

https://autoblog.md/la-79-de-ani-amendata-pentru-ca-prins-cu-un-porsche-peste-230-de-kmh-iata-cum-si-explicat-fapta/

(doc) Noi sancţiuni şi amenzi pentru conducătorii de vehicule! Iată ce pregăteşte MAI-ul pentru 2020

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/