in ,

(foto) Poate prima amendă luată pentru viteză cu un nou Porsche Taycan! Şoferul şi-a pierdut şi permisul

Un bărbat de 24 de ani se poate autointitula drept primul olandez care și-a pierdut permisul într-un Porsche electric!

Este poate prima amendă luată şi pentru depăşirea limitei de viteză cu un nou Porsche Taycan! Încălcarea a fost înregistrată acum câteva ore de un echipaj de poliţie de patrulare din Olanda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Vanochtend werd op de N33 ter hoogte van Wildervank het rijbewijs ingevorderd van een 24 jarige inwoner van de gemeente Veendam. Tijdens het maken van een proefrit wilde hij de auto testen. Dit ging echter gepaard met verschillende verkeersovertredingen. Van buiten noodzaak stilstaan op een autoweg tot een gemeten snelheid van 214 km/u, daar waar 100 km/u is toegestaan. Na correctie bleef er 207 km/u over. Een overschrijding van 107 km/u. Laat een proefrit niet ten koste gaan van uw rijbewijs, uw veiligheid en dat van anderen. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt en ook zal hij worden aangemeld voor de educatieve maatregel gedrag (EMG).

O postare distribuită de Team Verkeer Noord-Nederland (@teamverkeer_nn) pe

În dimineaţa zilei de 22 ianuarie 2020, pe traseul N33 de lângă localitatea Wildervank, un conducător auto în vârstă de doar 24 de ani din comuna vecină Veendam a fost tras pe dreapta pentru a rămâne fără permis de conducere şi pentru a încasa o amendă. Potrivit poliţiei locale, acesta efectua un test drive cu un exemplar al primului Porsche electric şi dorind să-i vadă capacităţile pe o autostradă, acest lucru a fost însoțit de mai multe încălcări ale regulilor de circulație.

Radarul a indicat o viteză de 214 km/h pe un drum unde limita de viteză este de 100 de km/h. Ulterior, după o corecţie, radarul a indicat o viteză de 207 km/h, însă oricum viteza a fost depăşită excesiv cu 107 km/h.

Conducătorului auto i-a fost înmânată o copie a procesului verbal întocmit. El a rămas fără permisul de conducere care se ridică automat în cazul în care limita este depăşită cu 50 de km/h (nu am putut găsi pentru ce perioadă de timp), va trebui să se stabilească cuantumul amenzii întrucât aceasta este o încălcare gravă a vitezei (însă cea maximă este de 431 de euro, atât cât se dă pe autostradă pentru depăşirea cu 39 de km/h) şi urmează să mai treacă un curs educaţional de conducere responsabilă.

porsche taycan turbo s

Tânărul ghinionist se afla într-un Porsche Taycan Turbo S, cea mai performantă versiune a maşinii electrice. Este dotată cu două motoare electrice ce formează un sistem de tracţiune integrală şi care generează în total 625 de CP sau până la 761 CP/1.050 Nm de cuplu cu modul Launch Control activat. Poate face 0-100 de km/h în 2.8 secunde (în condiţii ideale) şi poate rula cu maxim 260 de km/h. Autonomia cu o baterie încărcată complet se ridică la 412 km.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) “Duhul Sfânt” l-a salvat pe un şofer de o amendă pentru viteză

La 79 de ani, amendată pentru că a prins cu un Porsche peste 230 de km/h. Iată cum şi-a explicat fapta

(doc) Noi sancţiuni şi amenzi pentru conducătorii de vehicule! Iată ce pregăteşte MAI-ul pentru 2020