(video) Vloggerul Edward Bil a fost din nou condamnat la închisoare. De această dată cu executare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vloggerul Edward Bil, originar din Tiraspol, care s-a găsit vinovat de producerea unui grav accident de circulaţie în ziua de 1 aprilie 2021, a fost condamnat din nou la închisoare. Atunci a făcut accident având o viteză de 115 km/h pe un drum cu limită de 60 km/h.

Astăzi, cu puţin timp înainte de ora amiezii, o instanță din Moscova a rejudecat dosarul şi a anunţat că va sta un an și două luni într-o colonie cu regim general. Alţi trei ani nu va putea conduce autovehicule.

A fost reţinut direct în sala de judecată.

FOTO: © Вячеслав Прокофьев/ТАСС

Dar sentința nu a intrat deocamdată în vigoare pentru că poate fi atacată cu apel în termenele stabilite de lege. Procurorul, în timpul dezbaterilor părților, a cerut instanței să-l condamne pe vlogger la un an și patru luni într-un regim general, plus să-i fie suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe un termen de trei ani.

Bil, la rândul său, a spus că și-a recunoscut pe deplin vinovăția și este gata să servească în beneficiul țării, promovând un stil de viață sănătos în rândul tinerilor.

O parte a pedepsei în urma condamnării anterioare a fost deja ispășită, ceea ce a luat în calcul judecătorul. Totodată, instanța a ținut cont de faptul că are doi copii mici la întreținere, precum și de rambursarea parțială a prejudiciului. Astfel, tânărul va sta după gratii doar aproximativ şase luni.

Apărarea angajatului aparatului Dumei de Stat Maria Artemova, care este victimă în acest caz, a declarat anterior în instanță că este mulțumită de pedeapsa pentru vlogger sub formă de muncă obligatorie. Însă apărarea lui Bil consideră că această condamnare la închisoare cu executare este ilegală și urmează să conteste verdictul.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/