Primăria Chișinău anunță în ultimul moment despre un haos care s-ar putea genera vineri în trafic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spre marea atenție a conducătorilor auto, dar și a utilizatorilor de transport public din Chișinău! Vineri, 22 martie 2024, se anticipează un posibil mic haos, căci știm bine ce se întâmplă când se ”intervine” în trafic pe neprins de veste și ce neplăceri stârnește asta.

Se întâmplă din cauza organizării într-o oră de vârf și în zi de muncă a unui eveniment sportiv. Însă mai mare nedumerire a creat anunțul Primăriei Chișinău în acest sens, unul făcut nu din timp, ci în această seară! Asta după ce și primarul general a semnat dispoziția tot astăzi!

Într-un fel, noi v-am anunțat și acum descurcați-vă cum puteți?…

Informațiile esențiale sunt următoarele:

  • Între orele 9:00 și 12:00 va fi sistată parțial circulația rutieră pe traseul: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Ciuflea – bd. Dacia – bd. Traian – str. Grenoble – str. Drumul Băcioiului – șoseaua M3.
  • Între orele 9:00 și 12:00 va fi sistată parțial circulația transportului public pe traseul: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Ciuflea – bd. Dacia – bd. Traian – str. Grenoble – str. Drumul Băcioiului – șos. M3, deplasarea pe o bandă a carosabilului.

Măsura este luată în legătură cu desfășurarea acțiunii social-sportive ultramaratonul „Rubicon – Chișinău București” (ediția 2024). Activitățile pentru pregătirea startului vor avea loc de la ora 8:00 în fața Arcului de Triumf.

În perioada de timp menționată, transportul public care traversează centrul orașului va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Traseul Rubicon 2024 Chișinău-București
Traseul Rubicon 2024 Chișinău-București

Cmentariile sunt închise