Război pentru un loc de parcare? Vezi ce s-a întâmplat noaptea trecută într-o curte din sectorul Ciocana

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Începând cu această dimineaţă a devenit virală o fotografie de la faţa locului unui incident care a avut loc într-o curte din sectorul Ciocana. Peste o KIA Rio s-a aruncat intenționat un cotileţ. Blocul de piatră a spart parbrizul, după care a căzut la pământ lăsând mai multe zgârieturi pe caroserie. Şi nu, nu a fost aruncat de undeva de sus, căci era să străpungă sticla.

Majoritatea internauților au condamnat această răutate, actul fiind comparat chiar şi cu o sălbăticie, de parcă am trăi în evul mediu. Totodată, mai mulţi tind să fie de acord cu ideea că ar fi vorba despre o luptă pentru locuri de parcare.

Conform datelor pe care am reuşit să le obţinem de la Poliţia Capitalei, oamenii legii au fost sesizaţi despre cele întâmplate în noaptea de 28 decembrie, la ora 1:10. Totul s-a întâmplat pe strada M. Sadoveanu. Automobilul aparține unei femei în vârstă de 31 de ani.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Poliţiştii întreprind măsuri pentru a identifica făptaşul şi a-l atrage la răspundere conform legislației.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/