(foto/update) Noi imagini cu al treilea Porsche 911 GT2 RS care a ajuns la Chişinău

(update 28.10.2020) Exemplarul despre care v-am spus de curând că are să vină la Chişinău, iată că a ajuns în capitală! Platforma care îl transportase şi supercarul propriu-zis au fost văzute în terminalul vamal de pe strada Industrială.

Se confirmă numerele de înmatriculare din Republica Dominicană, în timp ce “partenerul de călătorie”, o Tesla Model Y, deja nu îi mai era alături 🙂


(27.10.2020) Încă un Porsche 911 GT2 RS se pregăteşte să intre în ţară! Vine din Caraibe

Un al treilea Porsche 911 GT2 RS va ajunge în scurt timp în ţara noastră şi cel mai probabil în Chişinău, după ce a fost văzut cărat pe una dintre platformele tractate de un cap tractor înmatriculat în Republica Moldova, alături de o Tesla Model Y, crossover electric care ar putea fi primul ce va rula pe drumurile locale!

Toate aceste vehicule s-ar afla la moment într-unul din terminalele vamale de la frontieră. O fotografie, drept dovadă, ne-a fost expediată la adresa redacţiei.

Interesant este faptul că, potrivit plăcuţei de înmatriculare ataşate de modelul sport, exemplarul este înregistrat tocmai în Republica Dominicană!

Amintim că modelul are un motor bi-turbo cu şase cilindri şi un volum de 3.8 litri, care generează 700 de CP şi un cuplu maxim de 750 Nm. Acceleraţia de la 0-100 de km/h o poate face în 2.8 secunde, iar viteza maximă declarată oficial este egală cu 340 de km/h.

Deşi noul Taycan Turbo S oferă mai mulţi CP, dar şi un sprint 0-100 în timp similar, niciun model din gamă, lansat în ultima perioadă de timp, nu poate rula cu o astfel de viteză maximă care s-a dovedit că poate trece chiar şi peste 355 de km/h!

În ţara noastră, când era disponibil de comandat prin canal oficial, avea un preţ de start de 255.000 de euro. Acum însă este mult mai scump, inclusiv datorită faptului că are un pachet opţional Weissach care îi reduce greutatea, dar şi pentru că a fost făcut în doar 1.000 de exemplare!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-al-doilea-porsche-911-gt2-rs-cu-700-de-cp-a-ajuns-in-moldova-primele-imagini/
https://autoblog.md/video-prezentarea-statica-exclusiva-porsche-911-gt2-rs-singurul-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/